Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θήβα: Στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου έλαβε μέρος ο Στ. Κασσελάκης (φωτο)



Στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στη Θήβα, έλαβε μέρος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.






 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πώς πήρε όπλο χωρίς να έχει ορκιστεί, αφού αυτό απαγορεύεται από τους στρατιωτικούς κανονισμούς ! Και εδώ η προβολή προηγείται έτσι;;;; Και ας λένε ότι στο στρατό είναι όλοι ίσοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον φραμπαλα του τον έκανε …Αλλά δεν φταίει αυτός….Η στρατιωτική ηγεσια και οι αρχές που επέτρεψαν αυτή την κωμωδία ! Μια εβδομάδα στο στρατό και με διήμερη άδεια κάνει παρέλαση για να μαζέψει ..ψήφους Και κρατάει όπλο ! Ούτε καν ξέρει να το ..καθαρίσει ! Ντροπή σε ολους που άφησαν να συμβεί κάτι τέτοιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι αριστεροί, ότι μ@λ@κι@ και να κάνουν, βρίσκουν τον τρόπο να την ωραίοποιούν, φανταστείτε ο Μητσοτάκης να ήταν παντρεμένος με άντρα ή να πήγαινε φαντάρος 15 μέρες τι θα γινόταν, θα είχε βουλιάξει το διαδίκτυο, τώρα όμως με τον Κασσελακη δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά.

      Διαγραφή
  3. Καλά εσύ έχεις χάσει πολλά επεισόδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς θα είχαν τα κανάλια ρεπορτάζ χωρίς τον κασελακη. Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ισοι!!!!!!!!!! Και ειδικά αν είσαι αρχηγός κόμματος έχεις έρθει από το εξωτερικό και πηγαίνεις και στον στρατό 20 μέρες.Καποιοι αρκετά μεγαλύτεροι υπηρέτησαν περισσότερους μήνες από τις μέρες του κασελακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε πήγε, πότε εκπαιδεύτηκε, πότε ράψανε στολή δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος ντροπή ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.