Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Με κάθε επισημότητα η αλλαγή Διοίκησης στην ιστορική 2η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (φωτο)



Παρουσία εκπροσώπων των αρχών της Πέλλας και φορέων, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ) στην Έδεσσα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης.  
Ο απερχόμενος Διοικητής. Υποστράτηγος Αριστείδη Ηλιόπουλος, που αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πεζικού στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, "παρέδωσε την σκυτάλη" στο νέο Διοικητή, Υποστράτηγο Αθανάσιο Κοντό.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωήλ.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο ΥφΑΤ Διονύσης Σταμενίτης, οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Θοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, οι Δήμαρχοι Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ο Διοικητής της Α' Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος (πρώην διοικητής της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας), ο Αντιστράτηγος διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού Αθανάσιος Γαρίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ταξίαρχος Πέτρος Περδικάτσης κ.α. 

tppe
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μετά Μεγάλης λύπης είδαμε στην αλλαγή Διοίκησης της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού να παρευρίσκονται και οι βουλευτές που ψήφισαν την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - ΑΝΩΜΑΛΙΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟ.

    Το θράσος τους να παρευρίσκονται μπροστά στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας αλλά και όλης της Ελλάδος σαν να μην συμβαίνει τίποτα είναι εξοργιστικό.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιμησου με την μεγαλη λυπη σου και να θυμασαι πως η μεγαλυτερη ανωμαλια ειναι στο μυαλο κι εσυ απο αυτο πασχεις

      Διαγραφή
    2. 41 τακατό έδωσες, τώρα το θυμήθηκες;
      Τον Σταμενιτη που ετοιμάζεται να πουλήσει το νερό σε ιδιώτες τον ψήφισες;

      Διαγραφή
    3. στην χωρα που ονειρευεσαι ουτε να πιουν νερο δεν ειχαν και σενα σε απασχολει το αν θα πουλησουμε το νερο, μυαλό κοιτα να βαλεις και μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν τα καταλαβαινεις

      Διαγραφή
  2. Αυριο με τον νόμο ντροπή για την οικογένεια, πού θα βρουν στρατιώτες και στρατηγούς να φωτογραφίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θυμίαμα σου έχει κάψει το μυαλό!!! Αν έχεις αγωνία για στρατιώτες τράβα στα μοναστήρια θα βρεις εκατοντάδες που στο όνομα της θρησκείας δεν πάνε στο στρατό .

      Διαγραφή
  3. Οι βλέψεις της Τουρκίας ποτέ δε θα πάψουν μην μας την πέσουν μόνο θα μας ισοπεδώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.