Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του Γυμνασίου Αραβησσού στην 6η πανελλήνια μαθητική συνάντηση ''Εκπαίδευση και Λαογραφία''Το Γυμνάσιο Αραβησσού συμμετείχε με επιτυχία στην έκτη πανελλήνια μαθητική συνάντηση "Εκπαίδευση και Λαογραφία 2024" που οργάνωσαν από κοινού η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Πέλλας και ο Δήμος Πέλλας. Εμείς συμμετείχαμε με μια μικρή έκθεση παραδοσιακών φαγητών και γλυκών όπως αυτά έφτασαν σε μας μέσα από συνταγές των γιαγιάδων και των προγιαγιάδων μας. Πιστεύουμε ότι και η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορικής συνοχής και συνέχειας του κάθε λαού. 
Μέσα σε κάθε παραδοσιακή συνταγή κρύβονται βιώματα και μνήμες που έπαιξαν το δικό τους καθοριστικό ρόλο στην πορεία και εξέλιξη μας τόσο προσωπικά όσο και εθνικά. Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους καθώς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τη βοήθεια και τη στήριξη τους.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.