Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακαινίζονται οι χώροι εφημέρευσης Ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Έδεσσας



Η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Έδεσσας Έφη Ταμβίσκου αναφέρει σχετικά για την ανακαίνιση των χώρων εφημέρευσης 
του Ιατρικού προσωπικού:

''Ύστερα από  τις  συντονισμένες προσπάθειες της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας  με τον     Διοικητή του Γ.Ν.Εδεσσας κ Δοντσο Χρήστο, με τον Διευθυντή των Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών κ Μπαδινάκη Ιωάννη και με την Προισταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών  κ  Δοντσιου Μαρία,  εξοικονομήθηκε το  κονδύλιο ύψους  41.652,33€ για την ανακαίνιση των υπαρχόντων  αλλά παλαιών  χώρων  εφημέρευσης του ιατρικού προσωπικού. Η ανακαίνιση αφορά τους χώρους οκτώ εφημεριών που ευρίσκονται  στην σοφίτα του Νοσοκομείου. Οι εργασίες που  Θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε γενικές γραμμές , την  εξωτερική θερμομόνωση, την τοιχοποιία, την αλλαγή  των  ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την αντικατάσταση των κλιματιστικών μονάδων  θέρμανσης/ψύξης, την τοποθέτηση νέων  πυράντοχων θυρών ,βάσει της εγκεκριμένης μελέτης πυρασφάλειας,  την αντικατάσταση φεγγιτών, την αποκατάσταση και επένδυση  της  κεραμοσκεπής, την αλλαγή των δαπέδων,  διάφορες οικοδομικές αποκαταστάσεις, και  χρωματισμούς  οροφής και τοιχοποιίας με οικολογικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας.
Οι μελέτες που έγιναν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας  είναι σύμφωνες με τις αρμόζουσες υγειονομικές διατάξεις και  προδιαγραφές, ούτως ώστε  να παρέχουν τόσο την  ποιότητα όσο  και την  ασφάλεια ,  που οφείλει κάθε διοίκηση να παρέχει  στους εργαζόμενούς της. Ταυτόχρονα υπενθυμίζω  το ουσιαστικό  έργο "αναβάθμιση-ανακαίνιση-εκσυγχρονισμός και αναδιαρρύθμιση Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  Ν.Μ.Υ. Έδεσσας,  που είναι προ των πυλών και   που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο  τις συνθήκες εργασίας του ίατρονοσηλευτικού προσωπικού και επομένως και  την παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας. 
Η  προσπάθεια συνεχίζεται!!''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.