Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην Αλμωπία: Ένας 20χρονος και ένας 21χρονος νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα- Σοβαρά τραυματίας ένας συνομήλικός τους



Σοκ! Δύο νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο χθες, λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, στην Αλμωπία.
Η τοπική κοινωνία της Αλμωπίας, είναι σοκαρισμένη από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας - Εξαπλατάνου, στην Μηλιά Αλμωπίας.
Δύο νέοι άνθρωποι, 20 και 21 χρονών, κάτοικοι εν ζωή της Κωνσταντίας, έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ ένας ακόμα, κάτοικος Φιλώτειας, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.  
Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του οχήματος, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί από την πορεία του και να πέσει με δύναμη πάνω σε τσιμεντένια περίφραξη οικίας και παιδικού σταθμού και στη συνέχεια σε κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ, στην είσοδο του οικισμού Μηλιά, όπου και ακινητοποιήθηκε
Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 20χρονου οδηγού, του επίσης 20χρονου συνεπιβάτη κι ενός ακόμη επιβάτη 21 ετών. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του δεύτερου και τρίτου. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, το ΕΚΑΒ αλλά και η πυροσβεστική καθώς, όπως προαναφέρθηκε, χρειάστηκε απεγκλωβισμός.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Αλμωπίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. δυστυχώς εκεί γίνονται συχνά τροχαία.Η Αλμωπία είναι μακριά απ το κεντρικό κράτος για οδικά έργα.Καλή δύναμη στους συγγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον δρομο αυτον τον κανω χρονια και ειμαι ακομα εδω... μηπως κατι αλλο εφταιγε ?

      Διαγραφή
    2. Αν πηγαίνεις με 30 καλός είναι.Σκοτάδι μέχρι την Αριδαία...Η σήμανση πάει περίπατο,δρόμος όλο στροφές..Για κατοχικός καλός είναι.Να λέμε και ευχαριστώ στον αντιπεριφεειάρχη.Ασφάλεια και ανταποδοτικότητα πάνω από όλα.

      Διαγραφή
  2. τότε θα θυμάσε ποσες περιφράξεις εχουν αλλάξει εκει γυρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.