Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Πέλλας γιόρτασε την έναρξη της Σαρακοστής και τα Κούλουμα στις τοπικές εκδηλώσεις (φωτο)



Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης γιόρτασε την έναρξη της Σαρακοστής και τα Κούλουμα στα σημεία του Δήμου όπου σύλλογοι και κοινότητες διοργάνωσαν τις κατα τόπο εκδηλώσεις.

Ο ίδιος συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε ότι ο Δήμος Πέλλας θα στηρίζει τους συλλόγους έμπρακτα και θα είναι δίπλα τους σε κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις παραδόσεις μας και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Το μεγαλύτερο γεγονός του δήμου μας ( σύμφωνα με το την δήλωση του Δημάρχου στον Γιώργο Αυτιά ) έφτασε στο τέλος τού. Τώρα ας ξαναγυρίσουμε στην πραγματικότητα. Έργα βιτρίνας σε όλο τον δήμο από εξωτερικούς συνεργάτες που θα πληρωθούν από τις οικονομίες του προηγούμενου. Είναι βέβαιο ότι η νέα δημοτική αρχή θα αυξήσει τα τέλη των δημοτών για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα αυξημένα έξοδα του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως τον νοσταλγο. Περαστε να κεραστειτε μια τουλουμπιτσα και ενα πικρο καφε

      Διαγραφή
    2. Μωρη φώκια που κερνάς σε όλους τουλουμπες γιατί δεν μαγειρεύεις του άντρα σου και τον έχεις ταράξει στα πιτογυρα; Τι έκανε δηλ ο Φουντουκιδης; Πιο νόστιμη φασολάδα, πιο gourmet πιπερακι τουρσί, 'η ο χαλβάς του ηταν Χαιτογλου; Σας μάζεψε για να εξυπηρετητε τους πολίτες και οχι να απαντάτε σε κάθε εναν που σας σχολιάζει. Αν δεν αντέχετε την κριτική επιστροφή στα οικιακά...

      Διαγραφή
    3. Πάλι εδώ εσύ ρε 3:45 Μ.Μ.? Ρε τι πικρα εχεις φαει και παρακολοθεις το καθετι που κανει ο Φουντουκιδης; Η εμμονη σου εχει προχωρησει σε ερωτικο επιπεδο πλεον ψαξε γιατρο αμεσα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.