Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη κλιμακίου της ΓΣΕΕ στην Έδεσσα (φωτο)



Την Πέμπτη 28/3/2024 κλιμάκιο της Γ.Σ.Ε.Ε αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Δημήτριο Ταχματζίδη και τον κ. Κωνσταντίνο Σιάκο μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Φλώρινας, ήρθαν στην πόλη μας (Έδεσσα) και πραγματοποίησαν καμπάνια ενημέρωσης για την ακρίβεια και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων για την 24ωρη Γενική απεργία της 17ης Απριλίου.

Κλιμάκιο νέων πραγματοποίησε εξόρμηση και μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στην λαϊκή αγορά και στην περιοχή των Μικρών Καταρρακτών.  

Το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ πραγματοποίησε σύσκεψη στα γραφεία μας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Πέλλας κ. Μανωλάκη Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνιών Ν. Πέλλας κ. Πέτρο Γαλανό, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας κ. Αναστάσιο Μποζίνη, και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Θωμά Χατζηηλιάδη. 

Έπειτα το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Ιωάννη Τσεπκεντζή στον οποίο κατατέθηκε ψήφισμα συμπαράστασης με την δέσμευση του ότι θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας.

Τέλος, το απόγευμα δόθηκε συνέντευξη τύπου στη αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας από το κλιμάκιο της ΓΣΕΕ στις 18:00 μ.μ. με ενημέρωση - συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων των ΜΜΕ και των εργαζομένων για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας για την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης της 17ης  Απριλίου. 

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και Πρόεδροι και μέλη Πρωτοβάθμιων Σωματείων καθώς και πλήθος κόσμου. Το παρόν έδωσαν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας κ. Αργύρης Μπόγιας, ο αντιδήμαρχος Έδεσσας κ. Βαγγέλης Θωμάς και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Ανεστάκης Ιωάννης.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. εντάξει παιδιά μας κοροϊδεύετε, που είστε τόσα χρόνια; τι είδους τακτικές είναι αυτές; βγάζετε κορίτσια με καπελάκια; τι διαφημίζετε παγωτά; έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.