Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΠΕ Πέλλας: Ένα δέντρο για το κλίμα... και για τη φιλίαΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας (21 Μαρτίου), η ΔΠΕ ΠΕΛΛΑΣ (δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων) σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας , το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΑΜΑ , το ΚΕΠΕΑ Έδεσσας-Γιαννιτσών, το Δασαρχείο Έδεσσας, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Έδεσσας, διοργανώνουν συμβολική δεντροφύτευση με τίτλο:

«Ένα δέντρο για το κλίμα … και για τη φιλία»

Το πρόγραμμα «Ένα δέντρο για το κλίμα» δημιουργήθηκε από την aeiforum, με σκοπό την ενημέρωση- προβληματισμό για την κλιματική αλλαγή και την υιοθέτηση θετικών στάσεων καταπολέμησής της, μια εκ των οποίων είναι και το φύτεμα δέντρων. (aeiforum.eu)

Με δεδομένο επίσης, ότι οι συνεργασίες και οι κοινές δράσεις μεταξύ σχολικών μονάδων, ενισχύουν τις θετικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους, προτάθηκε η φύτευση 10 δέντρων (ένα από κάθε δημοτικό σχολείο της Έδεσσας) στον ίδιο χώρο της πόλης και συγκεκριμένα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Η συμβολική αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:30 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Έδεσσας, με τη συμμετοχή μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών, γονέων και συνεργατών της διοργάνωσης. Προτάθηκε πρωτίστως, η συμμετοχή της Στ’ τάξης από κάθε δημοτικό σχολείο, ώστε η εμπειρία των παιδιών που θα φοιτήσουν την επόμενη χρονιά στο Γυμνάσιο, να τα συνοδεύει και να αποτελεί κίνητρο συνεργασιών και φιλίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.