Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Παπαδοπούλου: Συγχαρητήρια σε όλους τους καρναβαλιστές!



Συμμετέχω στο Καρναβάλι της Σκύδρας από τότε που δημιουργήθηκε αδιαλείπτως , ίσως να είμαι το πιο πιστό παλιό μέλος του Σκυδραικού Καρναβαλιού ! Συμμετείχα σε γκρουπ και επι πολλά έτη ήμουν η παρουσιάστρια του .. αυτό το σημερινό πρώτη φορά το έζησα!!! 
Δεν μας έφτανε η βροχή, άνοιξαν οι ουρανοί , έπεσε και χαλάζι !!!!!! Πραγματικά είχαμε μάτι !! Δείτε το λίγο όμως το κακό το μάτι γιατί την πληρώνουμε κ εμείς τη νύφη που δε φταίμε σε τπτ !!!
Σκυδραικό Καρναβάλι λοιπόν ένας θεσμός που μετράει πάνω απο δυο δεκαετίες ! Κέφι, χορός , τραγούδια , γέλια , πολλά πολλά χαμόγελα και διάθεση το χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια !
Συγχαρητήρια στους λιγοστούς υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας ! Στη δημοτική αρχή! Σε όλους τους εθελοντές!! 
Συγχαρητήρια σε όλους τους καρναβαλιστές! Ήσασταν όλες και όλοι υπέροχοι παρόλο που δεν καταφέραμε λόγω καιρικών συνθηκών να σας απολαύσουμε όπως επιθυμούσαμε !!
Συγχαρητήρια στους dj , στην παρουσιάστρια Σόνια Τουμανίδου Sonia Toumanidou για το μπρίο και το νάζι της και φυσικά τον Φαντίδη το Λαζαρο Λαζαρος Φαντίδης και Kostas Patrikas που ανταποκρίθηκαν άψογα στην απρόβλεπτη καιρική παρεμβολή !!
Για το τέλος άφησα την αντιδήμαρχο πολιτισμού Βέργου Ιωαννα Ioanna Vergouκαι τον Πρόεδρο Σκύδρας Τερζίδη Κωσταντίνο Κωνσταντινος Τερζιδης που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης αυτής! Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την υπομονή σας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου με υγεία !! 
Να πούμε επίσης ότι και σε κάθε χωριό του Δήμου μας θα τα γιορτάσουμε επίσης !!
Με κέφι και τρέλα στην Σκύδρα μας ξαναέλα!















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους καρναβαλιστές και καρναβαλίστριες. Αλλά ας μη μείνουμε μόνο στην ηθική επιβράβευση και στις ανέξοδες ευχαριστίες. Επιτέλους να θεσμοθετηθεί από τους υπευθύνους, το πάγιο αίτημα των καρναβαλιστών της Σκύδρας για μοριοδότηση στις προκηρύξεις Κ του ΑΣΕΠ καθώς και για την ποσόστωση 1 τοις χιλιοίς των τέκνων των καρναβαλιστών στις πανελλαδικές εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι και επίδομα καρναβαλιού μαζι και ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.