Τα θέματα πολιτικής προστασίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου σε συνάντησή του με τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν Πέλλας και Αλμωπίας. Σε ανάρτησή του αναφέρει σχετικά:
''Συνάντηση εργασίας είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, με τους διοικητές πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Πέλλας και Αλμωπίας, κυρίους Ζώη Γιώτη και Τσιρόπουλο Γεώργιο αντίστοιχα.
Εστιάσαμε σε θέματα πολιτικής προστασίας και στις ανάγκες των υπηρεσιών.
Είναι ξεκάθαρο από πλευράς μας, πως σεβόμαστε το σημαντικό ρόλο της υπηρεσίας και θα βοηθήσουμε όπου χρειαστεί.
Επίσης ,κατέστησα σαφές πως θα συζητάμε σε τακτική βάση για την διοχέτευση των χρημάτων που αφορούν την πολιτική προστασία σεβόμενος τον ρόλο αυτό!
Στόχος είναι να φτάσουμε σε άριστα επίπεδα συνεργασίας δήμου και υπηρεσιών, με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας!''
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.