Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε ο δρόμος Έδεσσας - Αψάλου που ήταν κλειστός λόγω προβλήματος στο οδόστρωμα από διαρροή καυσίμων (φωτο)


Συνεργασία Δήμου Έδεσσας και  Τροχαίας για την αντιμετώπιση προβλήματος στο οδόστρωμα στην κοινότητα Σωτήρας έως τον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Σε ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Έδεσσας, Βαγγέλης Θωμάς επισημαίνει τα εξής:

Ευχαριστώ τον Διοικητή της Τροχαίας Έδεσσας κ. Πέτρο Λίτσνη για την άμεση ενημέρωση και την συνδρομή του για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε με διαρροή καυσίμων στο δρόμο από την Κοινότητα Σωτήρας έως τον Σιδηροδρομικό Σταθμό από διερχόμενο όχημα.

Η Τεχνική Υπηρεσία μας λειτούργησε άμεσα και σε συνεργασία με την Τροχαία Έδεσσας προβήκαμε στο κλείσιμο του δρόμου και στη ρίψη πριονιδιών για την αποφυγή ατυχημάτων.

Για τις επόμενες ώρες ο δρόμος θα είναι κλειστός για όσο χρειαστεί και γι'αυτο ζητούμε την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών από αυτό το δρόμο, αλλά κρίθηκε αναγκαίο για την ασφάλεια όλων.

Τέλος, ευχαριστώ τον αρμόδιο υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Λάζαρο Καραπαναγιωτίδη για την παρέμβαση του με την τοποθέτηση της απαραίτητης οδοσήμανσης, καθώς και τους συνεργάτες μου υπαλλήλους του Δήμου Έδεσσας.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.