Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Καρασμάνης συνεχάρη τον Υποστράτηγο Άρη Ηλιόπουλο, νέο Διευθυντή Πεζικού στο Γενικό Επιτελείο Στρατού!



Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε συνάντηση με τον Υποστράτηγο και Διοικητή της 2ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας, με έδρα την Έδεσσα, Άρη Ηλιόπουλο, ο οποίος του επέδωσε τιμητική πλακέτα για την καλή συνεργασία που είχαν τα δύο τελευταία χρόνια. 
Ο πρώην υπουργός τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη για την υψηλή θέση που αναλαμβάνει, επάξια, του Διευθυντή Πεζικού στο Γενικό Επιτελείο Στρατού! Του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα και σύντομα στον επόμενο βαθμό του Αντιστρατήγου, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα άριστο Αξιωματικό με ήθος, γνώσεις και εμπειρία!!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ..για την καλή συνεργασία που είχαν .....
    Ήταν συνάδερφοι ή ο μπάρμπα Γιώργος ήταν στο άμυνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσούζει πολύ ετσιιιι;;;;; Ειχατεεε αλώνια πριν τώρα που βλέπετε παντού παρών τον Γιωργη τον συκοφαντείτε ανώνυμα… Ερε σκουλικιαααα εκεί θα είστε πάντα στο χώμα και θα σας πατάμε με το πόδι.
      Γεια σου Καρασμανη βουνό,λεβέντη. Μην μασάς τίποτα βάρα στα αυτιά. Ο λαός της Πέλλας είναι και θα είναι πάντα δίπλα σου……

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΡΓΑ Ο ΝΌΜΟΣ ΠΡΟΠΟΡΕΎΕΤΑΙ ΌΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη ρε φιλαράκι βαλτός είσαι;;; Τα αρπάζεις και κάθεσαι και γράφεις συνέχεια. Τα έργα μιλάνε από μόνα τους δεν χρειάζεται να τα αναδείξει ο καρασμανης. Ο σωστός πολίτης που διαβάζει τύπο και ηλεκτρονικά σάιτ γνωρίζει τι έχει κάνει. Τώρα εσυ αν δεν γνωρίζεις μπορούμε να πιούμε ένα καφέ και να στα πω ένα χεράκι τα έργα του.

      Διαγραφή
  3. Παναγιώτης Πασχαλιδης16 Μαρτίου 2024 στις 9:36 μ.μ.

    Δεν ήταν πάντως σε ακίνητα ,γήπεδα λιμάνια... Σίγουρα είναι έφεδρος ταγματάρχης και υπηρέτησε 32 μήνες, κάτι ξέρει και από στρατό..Και 2η Μεραρχια..Και επιπλέον η συνεργασία δεν είναι μόνο στρατός, επεκτείνεται και σε άλλα θέματα .
    Από μακριά κάνεις μπαμ και από όνομα ,ιδιότητα συμφέροντα..., Άσε τις ειρωνείες, συμμαζέ ψου, μην αρχίσω τα κελαηδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερη συνεργασία της κυβέρνησης Κούλη και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων με τη μεταφορά τεραστίων ποσοτήτων στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία δεν υπάρχει.
    Έτσι δεν είναι βουλευτά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.