Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν εξετάσεις πολιτών για Οστική Πυκνότητα στο Δήμο ΣκύδραςΟ Δήμος Σκύδρας συνεχίζει τις δράσεις του για την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας των πολιτών και στο πλαίσιο αυτό έχει θέσει σ΄εφαρμογή το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων Οστικής Πυκνότητας.

Υλοποιείται μέσω του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕ.Π.) Υγείας του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του οποίου ο Δήμος Σκύδρας είναι μέλος.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας (Καλή), τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, θα συνεχιστεί στη Σκύδρα μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να εξεταστούν μπορούν ν΄απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκύδρας, τηλέφωνα: 2381351770 -1, από τις 09:00΄έως τις 14:00΄.

Η εξέταση διαρκεί λίγα λεπτά και είναι ανώδυνη.

Υπεύθυνη για το συντονισμό του προγράμματος είναι η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Βέργου,τηλ.:2381351803 και 6980414242.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.