Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δρόμος Γιαννιτσών - Χαλκηδόνας: Μέρα της Μαρμότας (μια διαρκώς επαναλαμβανόμενη κακή κατάσταση)!



"Πολλοί αναγνώστες μας παραπονιούνται για το δρόμο Γιαννιτσών- Χαλκηδόνας (ιδιαίτερα λίγο έξω από την πόλη μας), που βρίσκεται σε κακή κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς. Με τον δρόμο αυτόν ασχολήθηκε πολλές φορές η εφημερίδα μας. Συχνά βλέπαμε (όπως και τώρα), να κλείνουν οι λάκκοι, που άνοιγαν όμως κάπου αλλού, γιατί σε πολλά σημεία ο δρόμος αυτός είναι πλέον ακατάλληλος με αποτέλεσμα να μην επιδέχεται μπαλώματα.
Τώρα πληροφορηθήκαμε ότι διατίθενται 14 εκατομ. για την βελτίωσή του, από τα όρια του Νομού (Χαλκηδόνα), μέχρι την Έδεσσα. Η σχετική δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 8 Ιουλίου..."

Όχι, αυτή τη φορά το παραπάνω σχόλιο δεν το γράφει η ΗΕ karatzova.com, αλλά η ιστορική εφημερίδα των Γιαννιτσών "Ηχώ του Κάμπου", στις... 21 Ιουνίου 1980 παρακαλώ!!!
Το σπουδαίο αρχείο μας, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι εδώ και 44 χρόνια δεν άλλαξε τίποτα!!!
Ζούμε την μέρα της Μαρμότας (μια διαρκώς επαναλαμβανόμενη κακή κατάσταση...)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ποιός βουλευτής μπορεί να μπει σε ένα Υπουργικό γραφείο και να τους μιλήσει στον ενικό και να τους θέσει χρονοδιάγραμμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.