Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση – Καταγγελία Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας


Ενάντια στην απόφαση της 3ης ΥΠΕ για αναγκαστική μετακίνηση του προέδρου της ΕΝΙΠ και άλλων συναδέλφων γιατρών.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας καταδικάζει το απαράδεκτο καθεστώς των αναγκαστικών μετακινήσεων του προέδρου της ΕΝΙΠ και άλλων γιατρών, με απόφαση της 3ης ΥΠΕ, για να συγκαλυφθούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τμήματα και κλινικές των νοσοκομείων του δημόσιου συστήματος υγείας.

Είναι γνωστή η διαχρονική στήριξη του Σωματείου μας σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την διεκδίκηση ενίσχυσης των δομών υγείας στο νομό Πέλλας. Γιατί οι χρόνιες ελλείψεις στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, τα τμήματα και οι κλινικές με χρόνια υποστελέχωση σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή θα είναι πάντα για τους εργαζόμενους μέτωπο πάλης, μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

Σε μία περίοδο που είναι σε εξέλιξη οι δυναμικές κινητοποιήσεις των γιατρών των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της Πέλλας, οι οποίοι εδώ και αρκετές εβδομάδες εναντιώνονται και αρνούνται τις αλλεπάλληλες αποφάσεις της διοίκησης της 3ης ΥΠΕ, αλλά και το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τα επί πληρωμή χειρουργεία, σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι βιώνουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τους λόγω της τεράστιας ακρίβειας, των συνθηκών εργασίας και των χαμηλών μισθών και οργανώνουν με κάθε τρόπο την αντεπίθεση τους, η κυβέρνηση μέσα από τα διάφορα όργανα της εντείνει την τρομοκρατία και την καταστολή. Επιδιώκει να υποτάξει τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τα συνδικαλιστικά τους όργανα, έχοντας την πεποίθηση ότι έτσι θα κουνήσουν το δάχτυλο σε κάθε συνάδελφο που αντιστέκεται, σε κάθε εργαζόμενο που επιλέγει τον δρόμο της οργανωμένης πάλης απέναντι στις πολιτικές που πλήττουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια υπονόμευσης της συνδικαλιστικής δράσης από την διοίκηση της 3ης ΥΠΕ. Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό των δομών υγείας του νομού μας. Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι αναγκαστικές μετακινήσεις, να ανακληθούν όλες οι αποφάσεις που είναι σε ισχύ και να επιστρέψουν οι γιατροί που έχουν μετακινηθεί στις δομές όπου εργάζονται. Να καλυφθούν ουσιαστικά οι σύγχρονες υγειονομικές ανάγκες του λαού της Πέλλας.

Κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και του λαού θα πέσει στο κενό! Δύναμη μας η οργάνωση στα σωματεία μας, όπλο μας η αλληλεγγύη!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και κάτι λίγο πιο πέρα...ένα είδος καταγγελίας...Σε κάποιες καφετεριες sports στην Αριδαία πως επιτρέπουν τόσο ανεξέλγκτα το τσιγάρο? ελέγχουν μαγαζία σε ορεινά χωριά και στην Αριδαία καπνίζουν όλοι εντός καφετέριας? προκλητικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γίνεται πολύ συχνά στην αριδαία πχ καφέ με κόσμο να βλέπουν ποδόσφαιρο να υπάρχει σύνεφο καπνού και ο έλεγχος να είναι σε καφενεδάκι χωριου 100 κατοίκων.Περίεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.