Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Άξιον Εστί»: Μια μεγάλη παραγωγή έρχεται τον Απρίλιο από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών



Το εμβληματικό Άξιον Εστί των Οδυσσέα Ελύτη /Μίκη Θεοδωράκη, δύο εκ των κυριότερων εκπροσώπων του νεοελληνικού πολιτισμού, θα παρουσιαστεί στην ολοκληρωμένη του μορφή το Σάββατο 13.4.2024, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και ώρα 8:00 το βράδυ.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Θα ερμηνεύσουν οι χορωδίες του Ωδείου, Νεανική και Μικτή, σπουδαστές/τριες του Ωδείου ως μέλη ορχήστρας και δίπλα σε επαγγελματίες μουσικούς. 

Αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή ως σολίστα (ρόλος λαϊκού τραγουδιστή στο Άξιον Εστί), του σπουδαίου ερμηνευτή, Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. δεν είναι όλα Ποντιακά ρε παιδια... να πάνε και οι Βλάχοι με τις μαγκουρες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μίλησε για ποντιακά μην τα μπερδεύεται και μήν ισοπεδώνεται όλα .Μιλάμε για άξιον εστί του Θεοδωράκη και θα τραγουδήσει ο κύριος Τσαχουρίδης όχι ο αδερφός του που παίζει η λίρα. Πρώτα διαβάστε και μετά σχολιάστε

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση αυτής της συναυλίας, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των Γιαννιτσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ ακούστηκε ότι πήγαν για εκμάθηση ποντιακών σε δημοτικό σχολείο.Γιατί να μην μάθουν και αρβανίτικα τα παιδιά μας? οι δικοί μας παπούδες οι αρβανίτες λιγότερα δικαιώματα είχαν? ας μάθουν και Τσακώνικα...πχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι να ναι άλλα λέει η δημοσίευση άλλα σχολιάζουμε.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.