Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τα θέματα


Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 και ώρα 7.00μ.μ.(19.00’), συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2024
2ο Έγκριση διενέργειας δαπάνης και ανάθεσης σε ιδιώτη της εργασίας «Κτηνιατρικές εργασίες, σημάνσεις, εμβολιασμοί αδέσποτων ζώων συντροφιάς -Στειρώσεις και σημάνσεις δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του δήμου Αλμωπίας» και «Περισυλλογή, μεταφορά και μέριμνα αδέσποτων ζώων συντροφιάς»
3ο Ορισμός μελών (τακτικού και αναπληρωματικού) επιτροπής εκτίμησης της μοναδιαίας αξίας ανά ζώο ή προϊόν (άρθρ. 20, της με αριθ. 1513/10-11-2023 ΚΥΑ (ΦΕΚ 6446/τ.β΄)
4ο Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης της επιχείρησης «ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» και συγκεκριμένα για την ΟΜΑΔΑ Β: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ (DOUBLE CAB) HMIΦΟΡΤΗΓΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ PICKUP 4Χ4».
5ο Κοπή δέντρων εντός κοινοχρήστου χώρου του Δήμου Αλμωπίας
6ο Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλμωπίας στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ» (Έγκριση Καταστατικού και ορισμός εκπροσώπων)
7ο Έγκριση εξάμηνης πρακτικής άσκησης ενός (1) φοιτητή
8ο Εξέταση εισήγησης για τη μη κατάργηση σχολικών επιτροπών
9ο Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Προμάχων για την παραχώρηση ή μη χρήσης μιας αίθουσας του Γυμνασίου Προμάχων, για τις ανάγκες του Συλλόγου
10ο Εξέταση αιτήματος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας για την παραχώρηση ή μη χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Προμάχων για τις ανάγκες του Συλλόγου
11ο Εξέταση αιτήματος του Λαογραφικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Αψάλου για παραχώρηση χρήσης ή μη της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αψάλου για την διεξαγωγή της θεατρικής παράστασης και για την διδασκαλία της νοηματικής γλώσσας
12ο Εξέταση αιτήματος του αθλητικού συλλόγου Ίκαρος Αλμωπίας για παραχώρηση αίθουσας του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας για την υλοποίηση μαθημάτων σκάκι του συλλόγου
13ο Εξέταση αιτήματος του Μορφωτικού Χορευτικού Συλλόγου Προμάχων ¨ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ» για παραχώρηση του παλιού Νηπιαγωγείου Προμάχων για τις πρόβες του συλλόγου
14ο Εξέταση αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ», για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.
15ο Εξέταση αιτήματος του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (ΦΟΑ), για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.
16ο Εξέταση της με αριθ. πρωτ. 4409/7-3-2024 εισήγησης της Δ/νσης Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοιν. Ομάδων Δήμου Αλμωπίας με θέμα : «Εισήγηση για διευκόλυνση ένταξης παιδιού με ειδικές ανάγκες στο μαθησιακό περιβάλλον»
17ο Εξέταση της με αριθ. πρωτ. 4410/7-3-2024 εισήγησης της Δ/νσης Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοιν. Ομάδων Δήμου Αλμωπίας με θέμα : «Εισήγηση για εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.