Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ''μάχη'' της καθημερινότητας στον Δήμο Πέλλας (φωτο)



Η ''μάχη'' της καθημερινότητας συνεχίζεται...
Είναι η εποχή που το πράσινο χρειάζεται περιποίηση. 
Καθημερινά τα συνεργεία του Δήμου συμβάλουν στον καλλωπισμό των δημόσιων χώρων σε κάθε Δημοτική Κοινότητα και στην έδρα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης σήμερα επέβλεψε τις εργασίες στις παρακάτω Κοινότητες και στα Γιαννιτσά. 
- Νέο Μυλότοπο 
- Παλιό Μυλότοπο
- Παλαίφυτο 
- Τριφύλλι 
- Καρυώτισσα 
- Πάρκο Πολύκεντρο ( Γιαννιτσά)
- Μαυσωλείο Γαζή Εβρενός








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. ο δρομος ειναι επικινδυνος πολυ για χαλκηδονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο σε χαίρομε!!! δεν σου πήρε σε τίποτε ο κοιμισμένος ο δικός μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο και η κοιμισμένη η δικιά μας που είναι μόνο φωτογραφίες

      Διαγραφή
  3. Στην πλατεία ΕΠΟΝ στον πεζόδρομο πολύ λάθος ο πλαστικός τάπητας. Θα φανεί αυτό κ με την πάροδο του χρόνου. Όλοι οι δρόμοι στα Γιαννιτσά σε κακό χάλι.Σε αυτό βέβαια φταίνε κ τα συνεργεία φυσικου αερίου κ οπτικές ίνες που είναι πολύ χύμα. Ο δρόμος Σκλαβενίτης προς αμπελιες είκοσι χρόνια είναι μόνο για άλογα. Θα πω ένα πράγμα στον δήμαρχο που είναι κ συμπαθής.να κάνει μόνο ένα έργο το κολυμβητήριο με μεγάλη κανονική πισίνα κ τίποτα άλλο. Από κει κ πέρα καλή συντήρηση των ήδη υπαρχόντων. Εκεί πάσχει όλη η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον κύριο φουντουκιδη. Προσπαθεί και αγωνίζεται από την 1η μέρα. Αριδαια εδεσσα έπεσαν σε λήθαργο οι δήμαρχοι.ξυπνανε για φωτογραφίες μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλός είναι για τα απλά πράγματα και την προβολή του. Να δούμε τι μεγάλο μπορεί να κάνει... Βέβαια αρκεί να μην χάσει τα μεγάλα που έχουν ξεκινήσει από τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα χιόνια με κοντό μανίκι, στον ήλιο με μπουφάν θύελλας, στις εκδηλώσεις με πάνινα παπούτσια από παζάρι. Επιθεώρηση με φώτο και γκριμάτσες αλλά Mr. Bean. Έτοιμος για Αρβύλα όταν σε πάρει χαμπάρι ο Κανάκης !*!*!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πάντα φρέσκες ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ με γέμιση σοκολάτας... Προτείνω να τις συνοδεύσεις με κάποιο χωνευτικό αναψυκτικό!

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ σου προτείνω αντί να κάνεις ανεπιτυχώς την ζαχαροπλάστη με μονοποικιλιακο προϊόν , να διευρύνεις τις επιθυμίες και τους πόθους σου με περισσότερα προϊόντα. Ξέρεις τα Καλύβια Σκύδρας γιατί φημίζονται; Αν πάλι σε τρομάζει το μέγεθος μπορείς να δώσεις βάση στα καρότα Βοιωτίας και τις μελιτζάνες Βασιλικών. Και οι αγρότες μας πρέπει να ζήσουν...

      Διαγραφή
    3. Πες μας όμως ρε φίλε από ποιο ζαχαροπλαστείο τις παίρνεις τις τουλούμπες. Αλλά για να είσαι παρατρεχάμενος μέσα στο Δημαρχείο και να μοιράζεις τα γλυκά από γραφείο σε γραφείο καλός είσαι(!). Προτείνω να αλλάξεις είδος γλυκού, γιατί από τα τόσα σιρόπια δε θα μπορεί να μπει στο γραφείο του ο δήμαρχος.

      Διαγραφή
  7. Έργο έτοιμο ο βιολογικός αγ Λουκά και το χάσανε οι προηγούμενοι για τι έργα μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ρωτάς τον αντιδήμαρχο Τ.Υ και εκφράζεις την ανησυχία σου έτσι άκομψα. Αυτός είναι ο καταλληλότερος να σου απαντήσει γιατί αποτελούσε για 8 χρόνια τον πυλώνα ανάπτυξης του Στάμκου και τώρα ξαναπεσαμε στις δαγκάνες του.

      Διαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ. ΕΔΩ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας ασχοληθεί λίγο με την ανάπλαση στο παζάρι που φιλοξενεί τόσο κόσμο. Υπόγειους κάδους οπωσδήποτε και δαπεδοστρωση πεζόδρομου πίσω από Μασουτη που κατεβάζει τόση λάσπη, 100 μ από το Δημαρχείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δήμαρχος προεκλογικά είχε υποσχεθεί σαν πρώτο του έργο την εξάλειψη των αδέσποτων βάζοντας τα σε κλειστούς, απομακρυσμένους από την πόλη χώρους. Γίνεται της μουρλής από αδέσποτα σε όλο το μήκος και πλάτος των Γιαννιτσών καθώς και των χωριών τριγύρω. Το να κουρέψουν το γκαζόν, λίγη σημασία έχει όπως επίσης δεν του κοστίζει και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα αδέσποτα έχουν κατακλίσει την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.