Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Παρούτογλου: Υποδεχτήκαμε στο Δήμο μας την Έλενα Σώκου, συντονίστρια του Πρωθυπουργικού γραφείου Β. Ελλάδος (φωτο)



Για την επίσκεψη της Έλενας Σώκου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου αναφέρει στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

''Εχθές Τετάρτη 20 Μαρτίου, υποδεχτήκαμε στο Δήμο μας , την συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου Βορείου Ελλαδος κ. Έλενα Σώκου.
Ένας άνθρωπος με αντίληψη και διάθεση να βοηθήσει ουσιαστικά. 
Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου μας όπως το αγροτικό ζήτημα,  το τουριστικό,  το πολιτιστικό και άλλα.
Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το ΑΤ Αριδαίας , το ΚΥ Αριδαίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας  από όπου και πήρε μια εικόνα για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν. 
Κλείνοντας επισκεφτήκαμε την λουτρόπολη και αφού διαπίστωσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ,συμφωνήσαμε να αρχίσουμε άμεσα ως σύμμαχοι ,την σχεδίαση για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. 
Είμαι πεπεισμένος πως η κυρία Σώκου  αντιλήφθηκε τα προβλήματα του δήμου μας και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως θα μας στηρίξει σε κάθε βήμα προς την σωστή κατεύθυνση!
Παραβρέθηκαν από πλευράς δήμου ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δοβλέτης,  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Δερμεντζόγλου Παύλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ολλανδέζου Όλγα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμου-Πολιτισμου-Παιδείας  Τσαρκνιάς Πέτρος,  ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υγείας Χατζηδημητριάδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας Καραμαριάς Αντώνιος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης Κωτσόπουλος Δημήτριος. 
Την κυρία Σωκου συνόδευαν οι , Θωμαίδης Νίκος , Σαραλιώτου Μαρία, Κορέντη Ελένη, Σαπακολη Ιωάννη, Ουραιλιδη Θεοδόσιο και Πεγιου Χρυσάνθη και Λαγούδη Δημήτριο.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.