Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Σύσκεψη των αντιδημάρχων Β. Θωμά και Ι. Τσακίρη με μέλη του ΔΣ της Ραδιολέσχης



Συνάντηση με το πρόεδρο της Ραδιολέσχης Έδεσσας Κώστα Γιαβανίδη και το μέλος του Δ.Σ. Αντώνη Κουκουράβα είχαν στο Δημαρχείο, οι Αντιδήμαρχοι  Βαγγέλης Θωμάς (Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας) και Γιάννης Τσακίρης (Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Κλιματικής Αλλαγής), με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου. 

Όπως επισημαίνει ο κ. Θωμάς "στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν θέματα-προβλήματα της Ραδιολέσχης, ενώ έγινε σημαντική αναφορά στην συνεργασία για την ανάπτυξη κοινών δράσεων στα πλαίσια του εθελοντισμού και της Πολιτικής Προστασίας, για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση σε θέματα εκτάκτων αναγκών" και προσθέτει: "Η Ραδιολέσχη Έδεσσας επιτελεί έναν σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή και συμβάλλει τα μέγιστα σε περιπτώσεις καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και καταστροφών με παρεμβάσεις αποκλειστικά προς όφελος του τόπου μας που αφορούν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος και χωρίς κανένα άλλο κέρδος.

Από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη εκφράστηκε αμοιβαία στήριξη μέσα από διάφορες προγραμματικές συμπράξεις για μελλοντικές δράσεις".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.