Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας της ΕΝΙ Πέλλας



Δεν δεχόμαστε τον τιμοκατάλογο στη ζωή και την υγεία μας, αλλά ούτε και τις λίστες της ντροπής!

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας που κάλεσε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ), στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των υγειονομικών ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία.

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί μέσα από τα σωματεία τους, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες που παίρνονται στην κατεύθυνση να μην θαφτεί η σημαντική και επικίνδυνη αυτή εξέλιξη, που αφορά την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων και ολόκληρου του λαού.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό δράσης μας, ερχόμαστε κοντά με τους συναδέλφους μας και συζητάμε μέσα από συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς. Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από άλλες συνδικαλιστικές δυνάμεις να μπουν εμπόδια στην όποια αγωνιστική διάθεση δημιουργείται, μπαίνουμε μπροστά χωρίς καμία καθυστέρηση. Γιατί το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας δεν χωράει σε όσα έχουν ετοιμάσει και ετοιμάζουν για εμάς.

Βγαίνοντας από μια μεγάλη και επιτυχημένη απεργιακή μάχη στις 28 Φλεβάρη, που προσπέρασε τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία κυβέρνησης και εργοδοσίας και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συνεχίζουμε δίνοντας νέο αγωνιστικό ραντεβού στις 17 Απρίλη. Σχεδιάζοντας, οργανώνοντας και δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για να είναι το ίδιο επιτυχημένη και η νέα απεργιακή μάχη. Για να είναι περισσότερο μαζικές οι απεργιακές συγκεντρώσεις των σωματείων μας στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα.

Στις 17 Απρίλη απεργούμε ξανά για τις ζωές μας, για αυξήσεις στους μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για μέτρα πραγματικής ανακούφισης που θα προστατεύουν το εργατικό – λαϊκό εισόδημα. Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε εργαζόμενο που σέβεται και εκτιμά την δράση των δυνάμεων εκείνων μέσα στο κίνημα που δεν συμβιβάζονται, που βρίσκονται σταθερά στη μεριά όσων αγωνίζονται δυναμώνοντας το ρεύμα της σύγκρουσης και της αμφισβήτησης, να κάνει το βήμα να έρθει μαζί μας σε αυτό το μεγάλο αγώνα.

Η δύναμη βρίσκεται στην οργάνωση των εργαζομένων. Η οργή μας να γίνει διεκδικητική δύναμη απέναντι στην κυβέρνηση, σε κάθε πολιτική που δεν βάζει μπροστά τις δικές μας ανάγκες. Η ορμή μας να γίνει εμπόδιο σε κάθε εργοδοτική και κυβερνητική συνδικαλιστική δύναμη που σχέδιο έχει να υπονομεύει τους αγώνες μας.

Αυτή την περίοδο, όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι οργανώνονται, δίνουν αγώνες για αυξήσεις στους μισθούς και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Σε όλο και περισσότερους χώρους
υπάρχουν κατακτήσεις. Ας γίνει ο καθένας από εμάς συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια που ολοένα κερδίζει έδαφος. Για να είμαστε ο καθένας από εμάς ένα κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που θα παλέψει με επιμονή και πείσμα για τα δίκαια αιτήματα μας, για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.