Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Καρασμάνης στην τελετή βράβευσης των προπονητών ποδοσφαίρου του Νομού μας



Στην ιδιαίτερα ξεχωριστή γιορτή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πέλλας το βράδυ του Σαββάτου, κατά την οποία βραβεύτηκαν οι προπονητές που διακρίθηκαν για την προσφορά τους, συμμετείχε ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ο πρώην υπουργός στον χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τη διοίκηση του Συλλόγου για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, υπογράμμισε τη μεγάλη συμβολή των προπονητών όχι μόνον στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας γενικά και στον τόπο μας ειδικότερα, αλλά και στην ¨μάχη¨ για να ξεριζωθεί από την πατρίδα μας η μάστιγα του ξενόφερτου χουλιγκανισμού και της οπαδικής βίας.

Ο Γιώργος Καρασμάνης, βράβευσε τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή  για τη μακροχρόνια προσφορά του στον Αθλητισμό και στη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας, χαρακτηρίζοντάς τον και ως εξαίρετο τεχνοκράτη με σημαντική συμμετοχή στην πραγματοποίηση έργων στον Δήμο Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. σιγουρα θα αναφερθηκε και στο μεγαλο του εργο στους 5 μηνες που ηταν υπουργος θα θημηθηκε τοτε που στς βρυξελες εδινε μαχες και ειχε λυσει ολα τα προβληματα των αγροτων ο μεγας Καρασμανης που ολοι θα τον μυμομαστε ως το απολυτο τιποτα που περασε απο την πολιτικη και μονο μισθους πηρε για 30 χρονια ο ανθρωπος που δεν δουλεψε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα έξοδα ποιός τα κάλυψε? έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτης Πασχσλιδης12 Μαρτίου 2024 στις 3:55 μ.μ.

    Ζηλιαρικο λαμογιο πάρε την απάντηση. Όλα αυτα στους 7,5 μήνες. Για φαντάσου να ήταν 17,5 μήνες . Έχει και 7,5 χιλιάδες ένσημα.

    Μέσα σε αυτούς τους λίγους μήνες μεταξύ άλλων:
    1. Ιεραρχήσαμε ως προτεραιότητά μας τους νέους αγρότες. Αξιοποιήσαμε το πρόγραμμα για την ενίσχυση τους για το 2014, μέσα από το οποίο 11.116 νέοι παραγωγοί θα λάβουν ενισχύσεις 194 εκατ. Ευρώ. 

    - Tο 70% αυτών των χρημάτων δηλαδή 136 εκ. ευρώ, έχουν ήδη πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων νέων αγροτών, γεγονός πρωτοφανές μέχρι σήμερα. 

    - Ο Νομός μας, είναι ο δεύτερος Νομός στην Ελλάδα με τους περισσότερους νέους αγρότες. 584 νέοι και νέες επέλεξαν την αγροτική απασχόληση – 241 από την περιοχή Γιαννιτσών και 343 από τις περιοχές Έδεσσας και Αλμωπίας 

    - Μειώσαμε τον χρόνο πληρωμής της πρώτης δόσης των νέων αγροτών, δηλαδή του 70%, από 2,5 χρόνια που ήταν στους 3 μήνες. Επιπλέον, πετύχαμε για πρώτη φορά την ένταξη και 3.224 νέων επιλαχόντων. 

    - Ξεμπλοκάραμε το παλιό πρόγραμμα νέων αγροτών του 2009 και ήδη καταβλήθηκαν η β’ και γ’ δόση, 22 εκατομμύρια συνολικά. 

    - Παρέχουμε, στους νέους κάτω των 40 ετών, «bonus» 25% επί της αξίας των δικαιωμάτων ενισχύσεων, από τον εθνικό φάκελο της νέας ΚΑΠ για μια πενταετία. 

    - Άμεσα από 1.1.2015, ενεργοποιήσαμε τη δυνατότητα των κοινοτικών κανονισμών για τους νέους αγρότες, ηλικίας μέχρι 40 ετών, για αύξηση, της αξίας των ατομικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσής τους, μέχρι το ανώτατο ύψος του δικαιώματος κάθε Περιφέρειας. Δηλαδή για τους βοσκότοπους περίπου25 ευρώ το στρέμμα, για τις αροτριαίες καλλιέργειες 42 ευρώ το στρέμμα και για τις δενδρώδεις 50 ευρώ το στρέμμα. 

    - Κατευθύνουμε, για τους νέους αγρότες, μέσα από το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, επιπλέον 240 εκ. ευρώ τα οποία θα προσελκύσουν στο αγροτικό επάγγελμα άλλους 16.000 νέους. 

    2. Με προσωπική δημόσια δήλωση αλλά και παρέμβαση στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, απέτρεψα την φορολόγηση των κοινοτικών ενισχύσεων. 

    3. Διαχωρίσαμε για πρώτη φορά την Ελλάδα σε τρεις περιφέρειες, με βάση τα αγρονομικά κριτήρια για πιο δίκαιη κατανομή των κοινοτικών κονδυλίων, α) στους βοσκότοπους όπου δώσαμε το 25% των κονδυλίων ή 440 εκ ευρώ ετησίως, β) στις αροτριαίες καλλιέργειες με 47% ή 800 εκ ευρώ ετησίως και γ) στις δενδρώδεις καλλιέργειες με 28%, ή 500 εκ ευρώ ετησίως. 

    4. Για πρώτη φορά δίνουμε στρεμματική ενίσχυση στις δενδρώδεις καλλιέργειες όπως μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, βερίκοκα, κεράσια κλπ. 

    5. Με συνεχείς και επίμονες ενέργειες, αποσπάσαμε δέσμευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αποζημιώσεις των παραγωγών ροδάκινων και νεκταρινιών για τις τεράστιες ζημιές από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και κατ’ επέκταση από το ρωσικό εμπάργκο. 
    Συνέχεια σε επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτης Πασχσλιδης12 Μαρτίου 2024 στις 3:55 μ.μ.

    Συνεχρια
    6. Ειδικά για την περιοχή μας ικανοποίησα το αίτημα των παραγωγών μας για την ένταξη του σπαραγγιού στις συνδεδεμένες ενισχύσεις και δόθηκε συνδεδεμένη ενίσχυση και στο συμπύρηνο ροδάκινο για χυμό. 

    7. Αποτρέψαμε τον μηδενισμό της αξίας των δικαιωμάτων των παλαιών καπνοπαραγωγών εφαρμόζοντας τη ρήτρα απωλειών του δικαιώματος κάθε καπνοπαραγωγού στο 30%, δηλαδή μέχρι το 2019 να μειώνεται κάθε χρόνο μόνο 6%. Με προοπτική επέκτασης μέχρι το 2027 

    8. Συνεχίζουμε και για τη επόμενη πενταετία την ειδική στήριξη – συνδεδεμένη ενίσχυση - στην καλλιέργεια του βαμβακιού. 

    9. Ενισχύουμε την κτηνοτροφία κατά 25% περισσότερο, δηλαδή 150 εκ ευρώ επιπλέον κάθε χρόνο από το 2015 μέχρι το 2019. 

    10. Επιλύσαμε οριστικά το πρόβλημα των βοσκοτόπων από 1-1-2015, ενώ μηδενίσαμε τα πρόστιμα 40 εκ για την ενιαία ενίσχυση του ’12 και 37 εκ για την ενιαία του ’13, τα οποία αν αυτό δεν γινόταν, θα κρατούνταν από τις επιδοτήσεις των ίδιων των κτηνοτρόφων. 

    11. Στηρίζουμε τη βελτίωση του εμπορικού μας ισοζυγίου κρέατος και την παραγωγή ποιοτικού γάλακτος στη μεταποιητική βιομηχανία για παραγωγή φέτας, παρέχοντας συνδεδεμένη ενίσχυση στα βοοειδή και στα αιγοπρόβατα αντίστοιχα. 

    12. Μειώσαμε για πρώτη φορά, τα ποσά που καταβάλουν οι αγρότες για τη διεκπεραίωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Ένας στους τρεις αγρότες που θα υποβάλλουν φέτος αίτηση-δήλωση ΟΣΔΕ, συμπεριλαμβανομένων και των νέων αγροτών που δεν έχουν δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης την τρέχουσα περίοδο, θα πληρώσουν τελικά μόνο 31 ευρώ. 

    13. Διασφαλίζουμε το αγροτικό εισόδημα αλλά και προστατεύουμε την αγροτική παραγωγή από φυσικές καταστροφές και από συνεχείς και έντονες χαλαζοπτώσεις και βροχοπτώσεις, με ειδικά μέτρα και δράσεις ύψους 45 εκατ. ευρώ με επενδύσεις αντιχαλαζικής και αντιβρόχινης προστασίας. Οι αγρότες θα ενισχύονται στο 100% όταν ανήκουν σε ομάδες παραγωγών και στο 80% όταν πρόκειται για μεμονωμένους παραγωγούς. 

    14. Δημιουργούμε, στον ΕΛΓΑ για πρώτη φορά, ειδικό μέτρο στήριξης της ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής και της αντιστάθμισης των οικονομικών απωλειών των γεωργών και κτηνοτρόφων από δυσμενή κλιματικά φαινόμενα (ακαρπία), ζωικές ή φυτικές ασθένειες, με προϋπολογισμό έως 200 εκ ευρώ από κοινοτικά κονδύλια. Το μέτρο ξεκινά μέσα στο 2015. 

    15. Μειώσαμε τον απαιτούμενο αριθμό των μελών των Ομάδων Παραγωγών του Νομού μας στους 100 από 300 που ήταν μέχρι σήμερα και τον τζίρο στις 700.000 ευρώ από 3 εκατομμύρια παρέχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσουν υγιείς και βιώσιμες ομάδες και οργανώσεις παραγωγών. 

    16. Ενισχύουμε, τη σύσταση συνεργατικών σχημάτων ομάδων, οργανώσεων και ενώσεων οργανώσεων παραγωγών με κάλυψη του 100% των δαπανών τους, με συνολικό προϋπολογισμό 27 εκατομμύρια €. 

    17. Μετατρέψαμε, το εισόδημα που προκύπτει από τη διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (2.700 φωτοβολταϊκών πάρκων) έως 100KW, σε αγροτικό και έτσι θα φορολογείται με συντελεστή 13%. 

    18. Μετά από 84 χρόνια αναβαθμίσαμε το καθεστώς παραγωγής και διακίνησης του ελληνικού ξυδιού στα σύγχρονα δεδομένα της ευρωπαϊκής αγοράς, αίροντας αναχρονιστικούς περιορισμούς για τον αμπελουργικό μας τομέα. 

    19. Ρυθμίσαμε νομοθετικά τη διατήρηση της κυριότητας για άλλα δέκα χρόνια οικοπέδων που αποδόθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε δικαιούχους και οι οποίοι, λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν προχώρησαν στην ανέγερση κατοικίας εντός της αρχικής προθεσμίας των δέκα ετών. Ταυτόχρονα αναστείλαμε την επιβολή οποιουδήποτε προστίμου. 

    20.Δίνουμε συνδεδεμένες ενισχύσεις σε 13 προϊόντα, μεταξύ των οποίων, βιομηχανική ντομάτα, όσπρια, κτηνοτροφικά, ψυχανθή, ζαχαρότευτλα, σκληρό σιτάρι, ρύζι κ.α. 

    21.Εντάξαμε το φράγμα του Αλμωπαίου στα 10 μεγαλύτερα χρηματοδοτούμενα έργα της χώρας. 

    22.Εγκρίναμε τη διάθεση 6 εκατομμυρίων ευρώ για την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων και αναπλάσεων χώρων του νομού μας. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε Γιωργο θυμησε μας σε παρακαλω τα μεγαλα εργα που εκανες οσο εισαι βουλευτης πες μας για τα μεγαλα και σημαντικα που αφηνεις πισω σου τωρα που σιγα σιγα αποχωριες απο την πολιτικη ζωη δωσε μας τα φωτα σου για να ξερουν οι επομενες γενιες ποιου το αγαλμα να στησουν στις πλατειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έκλεισε και ο ΗΛΙΟΣ να σας πάρω κανένα φανελάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα γατάκια τσουρουφλίζεστε τώρα βλεπωωωω εεεε;; Όπου πάτε βλέπεται τον ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ πανταχού παρόν και ψάχνεται τώρα με διάφορους τρόπους να το υποβαθμίσετε. Οχιιιι δεν καταλάβατε καλά δεν θα σας κάνουμε την χάρη όπως σας κάναμε την προηγούμενη φορά να έχετε αλώνια και να κάνετε και να λέτε ότι θέλετε. Τώρα θα βλέπετε το φάντασμα ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ παντού Χαχαχα κουράσατε τον κόσμο λακης ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ φτάνει τον κουράσατε με τάξιμο και ψέμματα σιχάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΝΑ εχεις ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ βλεπουμε το φαντασμα ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ!!!!!!!!! μετα απο 30 χρονια τεμπελχανιας ο κυριος τιποτα ο ανθρωπος που περασε ολη του την ζωη με τα λεφτα μας και δεν προσφερε τιποτα ηδη εχει σβησει σε οσα τραπεζια και να παει οσες βολτες σε υπουργικα γραφεια και να κανει η πραγματικοτητα δεν κρυβεται ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ οτι και να λες παραμενει ενα ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  8. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ12 Μαρτίου 2024 στις 9:00 μ.μ.

    Να αναρτήσω και μερικά άλλα εκείνης της περιόδου που οι πολίτες της Πέλλας τα θυμούνται και σε κάθε τετραετία υπάρχουν χειροπιαστα αποτελέσματα. Για αυτό τον ψηφίζουν 28 χρονια . Εάν χρειαστεί θα επανέλθω για το έργο της τελευταίας τετραετίας του πρώην υπουργού.

    Συνέχιση καταβολής επιδόματος παραμεθορίου 

    -Ξεκιναει η κατασκευή Νέου Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας 

    - Μάχη για τον Οδικό άξονα Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών 

    - Αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός του Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας Παραλίμνης

    - Επιτυχής παρέμβαση για την

    - Επανένωση οικογενειών δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν σε διαφορετικές παραμεθόριες περιοχές με τροπολογία του που έγινε αποδεκτή 

    - Απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας του ΙΚΑ Αριδαίας

    - Τροπολογία του (δεκτή) για το επίδομα ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους 

    - 80.000 για τις ζημιές στο Φράγμα Μαργαρίτας 

    - Δεκτή η τροπολογία του για τη συνταξιοδότηση των απολυμένων κλωστουφαντουργών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ειναι οσα γραφεις ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ - ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ---- απροσκπτη λειτουργια του ικα αριδαισ λεει ΣΟΒΑΡΑ????? ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΡΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

      Διαγραφή
  9. ενισχυουμε, στηριζουμε, διασφαλιζουμε, συνεχιζουμε ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ οσα γραφεις!! περασαν 10 χρονια απο τοτε και ο νηστικος ακομα καρβελια ονειρευεται στα 74 του χρονια ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΣΧΣΛΙΔΗ ειναι μπουρδολογια και ψεματα ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ 1 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕΣ ΓΙΑ 40 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ13 Μαρτίου 2024 στις 1:06 π.μ.

    Αυτά όλα 9,43 και 9,47, (ο ίδιος είσαι) είναι επιτεύγματα εκείνης της περιόδου ως υπουργού και βουλευτής. Τώρα θα σου αναρτήσω και το έργο του της τελευταίας τετραετίας. Για τις εκλογές λαμογιο του Μαΐου ξέρεις τι έγινε με τις βρωμιές σας . Ενω αυτός ήταν στο σπίτι...Και ξέρεις τι έγινε στις εκλογές του Ιουνίου ,τότε μπήκε στον αγώνα και πήρε μόνος του την Έδρα ενώ όλοι οι βρωμιαριδες ήσασταν απέναντι και ψηφίσατε αλλού. Τώρα λακμογιο διάβασε το έργο του. Δεν υπάρχει άλλος σαν τον πρώην Υπουργό.
    🔷 Μακρύς είναι ο κατάλογος με τις καίριες παρεμβάσεις του, τις λύσεις που δόθηκαν σε χρόνια προβλήματα, και με τα έργα για τα οποία πάλεψε κόντρα σε Θεούς και δαίμονες για να τα κάνει πράξη. Να θυμηθούμε ότι στην πρώτη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ως ο πρώτος Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, πέτυχε τον χαρακτηρισμό του Νομού μας ως παραμεθόριου στο σύνολό του, με όλα τα σημαντικά οφέλη, όπως:
    Ότι στην τοπική οικονομία εισρέουν κάθε μήνα περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ με το επίδομα σε δημοσίους, δημοτικούς και περιφερειακούς υπαλλήλους, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στους ιερείς. Ο χαρακτηρισμός αυτός δίνει στους νέους της Πέλλας επιπλέον μοριοδότηση ή πρόταξη για τις προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ.
    Ενώ, επίσης ευνοείται η μετακίνηση υπαλλήλων από παραμεθόριο σε παραμεθόριο περιοχή. Ακόμη, με νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα, δίνεται έκπτωση 20% για εξαγορά διακατεχομένων δημοσίων ακινήτων. Τώρα, ο Γιώργος Καρασμάνης δίνει τη μάχη – και θα την εντείνει από την επομένη των εκλογών – για τη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου και στους ένστολους.
    🔷 Την τελευταία τετραετία ο πρώην Υπουργός ¨αναδείχτηκε¨ από τον ημερήσιο αθηναϊκό Τύπο ως «ο πρώτος και με διαφορά Βουλευτής στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα (Αναφορές, Ερωτήσεις, Τροπολογίες, Παρεμβάσεις, Τοποθετήσεις σε μεγάλης σημασίας Νομοσχέδια – πάντα με συγκεκριμένες και εφικτά εφαρμόσιμες προτάσεις).
    🔷 Όπως, βέβαια, και με ιδιαίτερα σημαντικό έργο για το Νομό μας, από το οποίο σταχυολογούμε:
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ13 Μαρτίου 2024 στις 1:07 π.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ
    ✅ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΆΞΟΝΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 445.000.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΕΡΓΟ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ"
    ✅ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ
    ✅ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.460.000
    ✅ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΜΟΡΡΥΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
    ✅ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ 100 ΣΤΑ 50
    ✅ ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ (ΒΟΕΑ) ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ✅ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ
    ✅ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΎΤΕΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
    ✅ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ )
    ✅ ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΑΪΚΩΝ 500 kw ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
    ✅ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Πέτυχε να εγκριθούν:
    ✅ 2.784.000 ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
    ✅ 3.235.000 ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ
    ✅ 4.000.000 ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
    ✅ 300.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ 402.000 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
    ✅ 400.000 ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ 50.000 ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
    ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ε.Φ.Κ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
    ✅ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟ 100%
    ✅ 10.500.000 ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ
    ✅ 3.546.479 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
    ✅ 1.383.404 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ 6.065.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
    ✅ 414.200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 33.000 ΓΙΑ ΟΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ 6.065.595 ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
    Πέτυχε ακόμη:
    ✅ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ-ΑΨΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ
    ✅ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ
    ✅ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝ ΤΟ 2021
    ✅ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΙΑΣ
    ✅ 4.028.000 ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    ✅ 11.660.000 ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
    ✅ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ
    ✅ 340.000 ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ 10.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
    ✅ 4.600.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΝΤΕΡΕ-ΑΓ. ΜΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    ✅ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ, ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΑΡΙΟ, ΣΤΑ ΞΑΝΘΩΓΕΙΑ κλπ
    ✅ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΚΤΗΜΑ ΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
    ✅ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
    ✅ 560.000 ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΤΗΣ 10/7/2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ελα Γιωργο εγω ειμαι παλι ο 9:43.......... μπραβο ρε Καρασμανη γι αυτο εισαι εξαφανισμενος απο παντου γιατι ολη τη μερα καθεσσαι σε ενα γραφειο και γραφεις αυτες τις αρλουμπες στο κοσμο και σε πιστεουν Στα 75 σου χρονια ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να λες τοσα βλακωδη ψεματα;;;;;;;;;; αυτα ολα που γραφεις τα εκαναν οι δημαρχοι η περιφερεια και πολλα απο αυτα οι αλλοι βουλευτες σε καποια λιγα μπορει να εβαλες κι εσυ λιγη βοηθεια παντα απο τον καναπε σου ομως και με το τηλ οποιος κατσει και διαβαζει οσα εγραψες θα ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ για ωρες στο πατωμα ΕΙΣΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 75 ΧΡΟΝΩΝ!!!!! θα επερεπε να ντρεπεσε να τα λεσ αυτα ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! δεν μπορεις πια να πεις τιποτα γιατι απο το τιποτα δεν βγαινει ουτε το ΄λιγο αλλα το καθολου!!!!!! χαχαχαχαχα ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ετσι κι αλλιος απο την πολιτικη τελειωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.