Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τριαντάφυλλα στις γυναίκες του Δήμου Πέλλας από τον Στάθη Φουντουκίδη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας



Όμορφα λευκά τριαντάφυλλα πρόσφερε σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης συμβολικά, σε όλες τις εργαζόμενες των υπηρεσιών του Δήμου! 

Ήταν μια πρωτοβουλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που, εκτός από τον συμβολισμό της, ανέβασε και την διάθεση των εργαζομένων γυναικών του Δήμου Πέλλας.

Εξάλλου, είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση μαζί με την φωτογραφία που "ανέβασαν" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυναίκες- υπάλληλοι του Δήμου Πέλλας:

"Όταν ο δήμαρχος τιμώντας την εργαζόμενη γυναίκα σου φτιάχνει και τη μέρα!!!"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Στάθη σταμάτα να σκορπάς ζεστό χρήμα του δήμου γιατί θα έρθει η ώρα να μην έχεις στο ταμείο δεκάρα τσακιστή και δεν θα μπορείτε την μισθοδοσία του προσωπικού νά καταβάλλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Φλικα κάθε μέρα και νέα έργα βγάζει στο Φασεμπουκ.... Μερεμετια με ένα κιλό μπογιά και ένα τσουβάλι τσιμέντο. Τώρα θα περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα πραγματικά έργα που ξεκίνησε ο Στάμκος στην πόλη αλλά θα ολοκληρωθούν με την νέα δημοτική αρχή . Εκεί κορδέλες θα κόψει ο φουντουκίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πόνος βαθύς όταν η κουτάλα περνά σε άλλα χέρια φίλε. Τα ξέρατε πολύ καλά ότι οι πολίτες θα σας ξεσκίσουν γιατι μια του κλέφτη, δυο επίσης, τρείς από τύχη, την τέταρτη το λουρί της μάνας. Ποια έργα σας δηλαδή θα εγκαινιάσει ο Φουντουκιδης; Τις ακριβοπληρωμένες μακέτες και μελέτες που κοροϊδεύατε 13 χρόνια; Το τέλος του σήριαλ δεν ήρθε ακόμη για σας και δεν θα γλυτώσετε ανεξάρτητα επιθυμιών είτε δικών σας, είτε κάποιων άλλων. Τώρα για τον Φλικα γιατί σκούζεις; Τόσο ξέρει, τόσο γράφει και φωτογραφίζει. Αν περιμένεις πολιτική απο δαυτον τότε σίγουρα θα γλυτώσετε γιατί το παιδί δεν το έχει (νομίζει ότι το έχει και χαίρεται). Τους σκοπέλους ακόμη δεν τους έχετε δει γιατί το καράβι σας έχει βουλιάξει μεσοπέλαγα και πρίν τους πλησιάσετε οποίος σώθηκε, σώθηκε (που το βλέπω κομμάτι χλωμό)...

      Διαγραφή
    2. Τώρα η κουτάλα πέρασε σε χέρια που ξέρουν να την χρησιμοποιήσουν. Όλοι τούς νηστικοί και πεινασμένοι όχι τελικά για εξουσία αλλά για ζεστό χρήμα. Α Πέρασα από τον πεζόδρομο Γιαννιτσών και είδα τα έργα πνοής... 3 -4 πλακάκια και μερεμετια με 2 κιλά μπογιά. Τουλάχιστον να μην χαθούν τα έργα που ξεκίνησε ο προηγούμενος είναι το ζητούμενο.

      Διαγραφή
  3. Α ρε τι σας εχει κανει ο Φουντουκιδης. Εφιαλτες βλεπετε. Ακομα και σε μια αναρτηση με τριανταφυλλα σκουζετε απο κατω σαν τις κερατωμενες ζωντοχηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότεροι είναι έμμισθοι σύμβουλοι από τους μόνιμους υπάλληλους στο δημαρχείο Πέλλας. Καλό φαγοπότι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.