Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρναβαλοποδηλατοδρομία - Η Έδεσσα είναι φιλικός στα ποδήλατα προορισμός (φωτο)



Δεκάδες ποδηλάτες έστειλαν το δικό τους πράσινο-οικολογικό μήνυμα με μια μοναδική καρναβαλοποδηλατοδρομία στους δρόμους της Έδεσσας, σφυρίζοντας και μεταφέροντας το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι με τους … δύο τροχούς με την αμέριστη συμπαράσταση της Τροχαίας Έδεσσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο ποδηλατικός σύλλογος «Αερωπός» και πολλοί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από την πόλη, την περιοχή αλλά και επισκέπτες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι τυμπανιστές «Κάρανος» ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν τα τύμπανα αναπαρήγαγαν τους χτύπους της καρδιάς του ποδηλάτη, … στην ανηφόρα … την κατηφόρα αλλά και τον τερματισμό. Κληρώθηκαν μπλουζάκια, δώρα και ένα ποδήλατο από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Συγκινητική η στιγμή που η μικρή Μαρία «με τα Κίτρινα» κέρδισε το κίτρινο ποδήλατο, το πρώτο της ποδήλατο όπως μας είπε … Όλοι ευχήθηκαν και του χρόνου περισσότεροι ποδηλάτες στους δρόμους μιας πόλης που θέλει να είναι φιλική στο ποδήλατο έχοντας το σήμα BIKEFRIENDLY Προορισμός κάτι που τόνισε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Ελένη Λαζάρου.

Οι εκδηλώσεις του πλούσιου φετινού προγράμματος σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε ένα σύγχρονο, σατυρικό, παραδοσιακό Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, στην Έδεσσα & την Βεγορίτιδα, την περίοδο 7-18 Μαρτίου και να συντονιστείτε στους ρυθμούς της Εδεσσαϊκής Αποκριάς!

FB ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Γραφείο Καρναβαλιού
«Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο» Καθημερινά 11πμ-1μμ & 6-8μμ
Edessa Tourist Information Center / Tel +302381020300
Ολο Πρόγραμμα www.edessacity.gr








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μην γράφετε βλακείες η εδεσσα εχει 0 χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμο, η πόλη μέσα δεν κάνει για ποδήλατο είναι πολύ επικίνδυνη λόγο των παρκαρισμένων αυτοκινήτων αναγκαστικά πας από τους στενούς δρόμους μαζί με τα αυτοκίνητα και στο πεζόδρομο με τα πλακάκια απο μάρμαρο το χειμώνα είναι να σκοτωθείς. Υ.Γ Θα που πεις ότι αυτός που τα γράφει ανακάλυψε τις μετσκες και οτι ο χο τσι μηχ υπηρέτησε στην εδεσσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ναι... είναι κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά που ηταν η τροχαία μπροστά στα παιδάκια αλλιώς θα σας έλεγα εγώ, η πόλη είναι 100% κατά του ποδηλάτου και σας τα λέει ένας ποδηλάτης χρονια. Δεν υπάρχει καθόλου ποδηλατοδρόμος και τα καλντερίμια στο βαροσι και τα μάρμαρα δεν είναι ποδηλατοδρόμος. Εκεί στην δημαρχία μην γράφετε χαζομάρες και εμείς σε αυτήν την πόλη ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΧΈΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΥΧΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ , ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η΄ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    Η ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΗ , ΤΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΕΞΕΛΊΞΕΙ OPEN MALL ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη στενοχωριέστε, ο μετσκας Βαγγέλης, θα λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης, τώρα που η παράταξη του, διοικεί τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά το ποδήλατο στην Έδεσσα είναι κορώνα γραμμα- δεν ξέρεις από που θα την φας- αυτός που λέει οτι είναι η πόλη φιλική στο ποδήλατο σε άλλη χώρα θα τον έκαναν μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετσκες φέρτε μας μετσκες τρομάρα σας μετσκες ε μετσκες καρναβάλια…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.