Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Έδεσσας: Συλλειτουργία Τμήματος Επειγόντων και Εξωτερικών Ιατρείων λόγω εργασιών ανακαίνισης


Λόγω έναρξης εργασιών ανακαίνισης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας, προέκυψε η ανάγκη μεταφοράς λειτουργίας του από το Παλαιό Κτίριο, στον χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων (Νέο Κτίριο), ήδη από τις 19-03-2024.
Ελήφθη η μέριμνα, κατά το δυνατόν, διαχωρισμού των περιστατικών ανά τομέα (χειρουργικά, παθολογικά, παιδιατρικά περιστατικά).
Ο χρόνος υλοποίησης του έργου προβλέπεται να είναι διάρκειας δέκα (10) μηνών και ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία σας.
Η συλλειτουργία του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών και των Εξωτερικών Ιατρείων κατά το πρωινό ειδικά ωράριο, θα επιφέρει συνωστισμό και γι’ αυτόν τον λόγο, εφιστούμε την προσοχή όλων, προσωπικού, ασθενών και συνοδών, στην τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων καθ΄ υπόδειξη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.