Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Παρούτογλου: Άκρως ενδιαφέρουσα η ημερίδα της ΔΕΥΑ για την παρουσία Αρσενικού στα Υπόγεια και Επιφανειακά υδατικά συστήματα



Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας η ημερίδα της ΔΕΥΑ Αλμωπίας με θέμα: Εκτίμηση παρουσίας αρσενικού και λοιπών ρυπαντικών παραμέτρων στα υπόγεια και επιφανειακά υδατικά συστήματα σε περιοχές της ΠΕ Πέλλας- Αποτύπωση υδρογεωλογικών συνθηκών. Για την ημερίδα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου αναφέρει:

''Ημερίδα της ΔΕΥΑ Αλμωπίας σήμερα 31 Μαρτίου 2024 ,με θέμα την εκτίμηση της παρουσίας αρσενικού και λοιπών παραμέτρων στο υδατικό σύστημα της περιοχής!
Η παρουσία του κόσμου, δυστυχώς φτωχή!
Σε κάθε περίπτωση,  ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση , κατά την διάρκεια της οποίας απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα και τέθηκε το πλαίσιο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων. 
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για την παρουσία τους , την κ. Φωτεινή Πατραμάνη ,στέλεχος της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ , την κ. Ελισάβετ Αμανατίδου, χημικό μηχανικό και την κ. Ελένη Βασιλείου, μηχανικό μεταλλείων .
Τέλος ,να συγχαρώ το προεδρείο και το προσωπικό της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την άψογη διοργάνωση!''





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Κι εγώ που είμαι πολίτης της Πέλλας ντρέπομαι για αυτό που βλέπω κάθε πρωί στις 7.Σύρρωμενα απορριματοφορα από Νάουσα Βέροια ακόμα και Αλεξάνδρεια να μεταφέρουν τα απορρίμματα όλης της Ημαθίας σε μια περιοχή προς την Αριδαία . Είναι δυνατόν.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι είναι επειδή οι "μπούφοι" 😝😝😝😝 στην Ημαθία δεν έχουν χυτά ενώ οι "έξυπνη" στην Πέλλα έχουν δύο🤣🤣🤣🤣🤣 με τις υγιές μας..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Πέλλα έχουμε τα καλύτερα βουνά και τα άφθονα νερά.Αλλα τα καταστρέφουμε οι ίδιοι. Που τους ψηφίζουμε...

      Διαγραφή
  3. Ο βιολογικός του χυτα αλμωπια λειτουργεί ρολόι μην ανησυχείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δουλεύει ρολόι ο βιολογικός της Αλμωπίας να κατασκευασουν και στην Ημαθία. Κάποτε στην Πέλλα τα φορτηγά μετέφεραν προϊόντα Ενώ τώρα σκουπίδια..Από άλλους νομούς ..

      Διαγραφή
    2. Η βεροια μεταφέρει σκουπίδια στην αριδαια. Ενώ πρώτα τα πήγαινε κοζανη. Η βεροια δεν μπορεί ν έχει χυτα διότι χαρακτηρίζεται αρχαιολογική περιοχή. Είναι πολλά τα λεφτά φιλε πολλα. Όπως και οι κουταλες

      Διαγραφή
  4. Ο κύριος βουλευτής Λάκης εδώ σαυτη την σημαντική εκδήλωση δεν έπρεπε να παραστεί και να τον ακουσουμε; Παραμονο σε εκδηλώσεις πανηγύρια και σε γήπεδα με αναρτήσεις στην ιστορία της ζωής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.