Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Συμβαδί-ζω'': Τίμησε δύο ανθρώπους για τη στήριξη τους στον σύλλογοΤιμούμε όσους μας εκ-τιμούν
Και όπως αναφέραμε στην απολογιστική μας ανάρτηση για τον επιτυχημένο χορό μας με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, δύο άνθρωποι συνέβαλαν τα μέγιστα γι’ αυτήν την επιτυχία.
Ο Φαντίδης Λάζαρος με την ιδέα, την οργάνωση και την υποστήριξη ήχου και φωτισμού έδειξε ότι πίσω από τον επαγγελματισμό ο οποίος τον διακρίνει, κρύβεται και ο άνθρωπος που πάντα του αρέσει να προσφέρει στον τόπο γύρω του.
Και από την άλλη, ο Παπαγεωργίου Σάκης, έκανε για λίγο καιρό τη νύχτα μέρα, ώστε να καταφέρει να καθίσουν 1.000 άτομα. Και αφού καθίσουν να σερβιριστούν άψογα με το υπέροχο μενού του κέντρου διασκέδασης Pella Palace, του οποίου τη διεύθυνση και την κουζίνα επιμελείται.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, μια αναμνηστική πλακέτα είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε για τη στήριξη σας στον σύλλογο Συμβαδί-ζω.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.