Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται το ''ξήλωμα'' περιπτέρων στα Γιαννιτσά και σε κοινότητες του Δήμου Πέλλας (φωτο & βίντεο)



Συνεχίζεται από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πέλλας το «ξήλωμα» και η απομάκρυνση παλαιών περιπτέρων μέσα στα Γιαννιτσά αλλά και σε κοινότητες, όπου χρειάζεται.

Αυτή τη φορά «ξηλώθηκαν» τα περίπτερα στην οδό Χατζηδημητρίου (μπροστά από το Coffe Store) και αυτό που βρισκόταν στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, τα οποία είχαν παραμείνει κλειστά και κρίθηκαν ως σχολάζοντα αφού οι δικαιούχοι των αδειών τους έφυγαν από τη ζωή.

Η σχετική απόφαση για απομάκρυνση λήφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από σχετική εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Νίκου Δόντση. Αφού λοιπόν κρίθηκε ότι πληρούνται τα νομικά κριτήρια, οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν στο «ξήλωμα» των περιπτέρων με την συνδρομή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου Δημήτρη Δαμασκούδη.

Την άλλη εβδομάδα θα ακολουθήσει η απομάκρυνση παλαιού περιπτέρου στην Καρυώτισσα, ενώ να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγα τα κλειστά περίπτερα που θα «ξηλωθούν» προσεχώς στα Γιαννιτσά αλλά και σε άλλα χωριά του Δήμου Πέλλας (σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα 20 σε ολόκληρο τον Δήμο). 

«Για την νέα Δημοτική Αρχή, εκτός των άλλων, αποτελεί και στρατηγική επιλογή για λόγους αισθητικής αλλά και ελεύθερης πρόσβασης στους δημόσιους χώρους», είχε τονίσει πριν από λίγες ημέρες ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Δόντσης, κατά την απομάκρυνση περιπτέρου που προηγήθηκε στην περιοχή της Μητρόπολης, στα Γιαννιτσά.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Καλά είναι να ξηλώστε και τραπεζοκαθίσματα γιατί η κατάσταση είναι δραματική για τους πεζούς. Ειδικά εκεί στη πλατεία Μάγγου ο κόσμος περπατάει στην άσφαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο νέο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεράστιο έργο !!! Να μην ξηλωσετε το πουλόβερ από τα πολλά έργα υποδομής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν και σένα ήταν αυτοί που ψήφιζαν τόσα χρόνια την απραξία, την τεμπελιά, την αδιαφορία! Μόνο ρουσφέτια, τίποτε άλλο!για κάποιους είναι όλα μαύρα.Μπραβο στον Νέο μας Δήμαρχο Στάθη φουντουκιδη!!!

      Διαγραφή
    2. όταν τελειώσουν οι λέρες του συγχωρεμένου να τον δύομε τι θα κάνει ....

      Διαγραφή
  4. Τα εναπομείναντα περίπτερα είναι τα ζωντανά μνημεία των πεσόντων του 1940-'41, αφού η άδειες λειτουργίας ανήκαν στα θύματα του πολέμου.
    Καιρός λοιπόν να αποκτήσει η πόλη των Γιαννιτσών ένα πραγματικό μνημείο, επάξιο, στη μνήμη των πεσόντων της περιόδου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
    Παρά τις αλλεπάλληλες αιτήσεις των συγγενών των θυμάτων πρός την απερχόμενη δημοτική αρχή, (φωνή βοώντος εν τη ερήμω), το ελάχιστο μνημείο τιμής προς τους πεσόντες παραμένει ανύπαρκτο.
    Ευελπιστούμε, η δραστήρια νέα δημοτική αρχή να δει με ιδιαίτερη ευαισθησία το εν λόγω θέμα τιμής στους προγόνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο,τώρα μπορούμε να φάμε χωρίς αυτή την απορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα περίπτερα ''κουβαλάνε'' τη δική τους ιστορία, του πόνου και τις επιβίωσης των οικογενειών των θυμάτων πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα τραπέζια στα πεζοδρόμια τις κοττεσ κάνετε.δεν μπορούμε να περάσουμε με τα εγγόνια μασ.οπου σασ περνάει ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γι' αυτό ξηλώνωνται... για να μπούν περισσότερα τραπεζοκαθίσμα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.