Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχημένες εκδηλώσεις ολοκλήρωσαν το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι



Η Κυριακή 17 Μαρτίου ήταν μια ημέρα γεμάτη εορτασμούς και παράδοση για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, καθώς τρεις συναρπαστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με τις παραδοσιακές αξίες και τον πολιτισμό της περιοχής.

Ο πρώτος προορισμός ήταν ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Πέλλας, όπου στις 12 το μεσημέρι, οι τυμπανιστές του συγκροτήματος Agua Doce άνοιξαν τον χορό, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πάρτι με DJ στην πλατεία του χωριού. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την ατμόσφαιρα και τον χορό μέχρι αργά το μεσημέρι.

Στη συνέχεια, το απόγευμα, η προσοχή μεταφέρθηκε στο Πάρκο 25ης Μαρτίου στην Έδεσσα, όπου πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου της Λάμκας και της συγχώρεσης από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας "Μέγα Αλέξανδρο" ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου προσέφερε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με παραδοσιακούς χορούς. Η παραδοσιακή ορχήστρα δημιούργησε ένα μουσικό υπόβαθρο γεμάτο ζωντάνια και χαρά. Αμέσως μετά ακολούθησε το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, κλείνοντας με μια εντυπωσιακή νότα τα εορταστικά γεγονότα.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής, με την παρουσία του, χαιρέτισε τον κόσμο και έδωσε το σύνθημα για το κάψιμο του Καρνάβαλου, επιβεβαιώνοντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού για φέτος.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ουτε για τα καρναβαλια δεν κανετε! κατι νεο κατι καινουργιο δεν κανατε, μια απο τα ιδια που κραζατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρώντας τα βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και φυσικά συγκρίνοντας με τις άλλες χρονιές, η συμμετοχή Στην παρέλαση είναι η μικρότερη που έχει συμβεί ποτέ, περίπου 1000 συμμετοχές,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καρναβαλια το άρμα σασ που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όχι και τα ίδια φέτος είχαμε και ΜΕΤΣΚΕΣ μην μπερδευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.