Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Business Link 2 Cinema από το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας“Business Link 2 Cinema: Μια σύνδεση επαγγελματιών με τον κινηματογράφο” από το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη Filming Greece

 
To Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Filming Greece, διοργανώνουν την ενημερωτική συνάντηση “Business Link2Cinema: Mια σύνδεση επαγγελματιών με τον κινηματογράφο”, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο νέο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (νέα αίθουσα περιφερειακού συμβουλίου, κτίριο υπηρεσιών Π.Κ.Μ., 26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη), στις 18.00.
Η εκδήλωση προάγει νέες προοπτικές στον κινηματογράφο στην Κεντρική Μακεδονία, δημιουργώντας συνεργασίες με επενδυτές και προμηθευτές. Οι προμηθευτές και οι χορηγοί θα εξοικειωθούν με τις συνεργασίες και τα πλεονεκτήματα των συνεργειών με τον οπτικοακουστικό κλάδο, ενώ οι επενδυτές θα ενημερωθούν για τα οφέλη του Tax Relief 30%, σύμφωνα με τον κινηματογραφικό νόμο 4172/2013-71Ε και την ΚΥΑ 1007/09-01-2019.
Στόχος της εκδήλωσης “Business Link2Cinema” είναι η λεπτομερής ενημέρωση, η δικτύωση και η ενθάρρυνση συνεργασιών, καθώς και η δημιουργία ενός εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ της αγοράς και της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Ομιλητές:
1. Δημήτρης Καμπάς, Παραγωγός Filming Greece
2. Χρήστος Καβαλλάρης, φοροτεχνικός
3. Σίμος Διαμαντίδης, Πρόεδρος ΣΕΒΕ και επιχειρηματίας
4. Διονυσία Αρβανίτου, Film Office Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
5. Στάθης Καλογερόπουλος, Athens Film Office
6. Στράτος Τσαχπίνης, Διευθύνων Σύμβουλος FOTONE Advertising
7. Λιάνα Ταμπουρέα,  Διευθύντρια Πωλήσεων Key Accounts Δυτικής Ευρώπης & Αμερικής, Zeus International Hotels & Resorts
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και κράτηση θέσης στο e-mail: filmoffice@pkm.gov.gr
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει διαθεσιμότητας των θέσεων.
 Ώρα προσέλευσης: 17.30
Ώρα έναρξης: 18.00


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.