Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

CITIES NET: Νέα πνοή στις «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας»- Εκπροσώπηση του Δήμου Βέροιας στο Δ.Σ.Νέα πνοή στις «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας» δόθηκε από τα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των εκπροσώπων των Δήμων-Εταίρων που συναποτελούν το Cities Net. Πρόκειται για ένα δίκτυο που τα τελευταία 15 χρόνια πρωτοστατεί στην παροχή καινοτόμων, ψηφιακών και πιλοτικών υπηρεσιών και συνεχίζει δυναμικά με νέο διοικητικό σχήμα στο οποίο εξελέγησαν ομόφωνα:

· Πρόεδρος στις «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας», ο Νίκος Σακκάς, Δήμαρχος Τρικκαίων

· Αντιπρόεδρος, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Δ. Βέροιας.

Στο δίκτυο CITIES NET μετέχουν οι Δήμοι Βέροιας, Βόλου, Γρεβενών, Ιωαννιτών, Καρδίτσας, Κατερίνης, Κοζάνης, Λαμιέων, Λαρισαίων και Τρικκαίων στους εκπροσώπους των οποίων επισημάνθηκε η σημασία του Cities Net για τους Δήμους – εταίρους, με έμφαση στην παρουσίαση υπηρεσιών ψηφιακής καινοτομίας, που θα χρηματοδοτηθούν μέσω των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (ΕΚΨΚ). Αυτοί οι κόμβοι υποστηρίζουν το ψηφιακό πεδίο βελτίωσης θεμάτων καθημερινότητας των δημοτών, έξυπνης γεωργίας, τηλεϊατρικής και ιατρικής ηλικιωμένων (ειδικά στις ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές) και εν γένει παροχής τεχνογνωσίας σε υπηρεσίες καινοτομίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.