Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορύφωση του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού: Παρέλαση Μαζορέτες, Τυμπανιστές και Συναυλία Cubaneros!



Η πόλη της Έδεσσας φόρεσε τα πιο λαμπερά της κοστούμια και υποδέχθηκε με χαρά και ενθουσιασμό άλλη μία εκδήλωση που έδωσε ζωή στο ετήσιο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, την Παρασκευή, 15 Μαρτίου.

Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, καθώς ο πεζόδρομος της πόλης γέμισε ανθρώπους που ανυπομονούσαν να απολαύσουν το θέαμα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή παρέλαση μαζορετών και τυμπανιστών, με τα κορίτσια-μαζορέτες από το Academy Fitness club της κυρίας Μαυροπούλου να εντυπωσιάζουν με τις χορογραφίες τους υπό τους ρυθμούς των τυμπανιστών Karanos και Agua Doce.

Ακολούθησε μια εκρηκτική συναυλία στα Μικρά Καταρρακτάκια με το αγαπημένο συγκρότημα Cubaneros, ενώ οι χορευτές από την ομάδα "Los Latinos Dance Team Edessa" ξεσήκωσαν το κοινό με τους εντυπωσιακούς χορευτικούς τους κινήσεις.

Το καρναβάλι φτάνει στο αποκορύφωμά του με τη Μεγάλη Παρέλαση Καρναβαλιστών & Αρμάτων, που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 16 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα. Αναμένεται να είναι μια ακόμα εκπληκτική εκδήλωση, που θα προσφέρει μια λαμπερή και αξέχαστη ολοκλήρωση στο Εδεσσαϊκό Καρναβάλι για φέτος, πριν από τις τελευταίες δύο μέρες εκδηλώσεων την Κυριακή με το έθιμο της Λάμκας και το κάψιμο του Καρνάβαλου, καθώς και την Καθαρά Δευτέρα με τα κούλουμα.

Η πόλη της Έδεσσας συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των εκδηλώσεων και του πολιτισμού, αποδεικνύοντας τη φήμη της ως μια από τις πιο ζωντανές και δημιουργικές πόλεις της Μακεδονίας και όλης της Βόρειας Ελλάδας.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.