Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eυχαριστήριο Επιτροπής Καρατζοβίτικου ΚαρναβαλιούΤο πιο πετυχημένο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι, αυτό του περασμένου Σαββάτου μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά οι σκέψεις, οι νέες ιδέες και οι προετοιμασίες για το επόμενο, το 2025, ξεκίνησαν ήδη, με σκοπό να είναι ακόμα καλύτερο και πιο πετυχημένο.
31 συμμετοχές και πάνω από 1.500 καρναβαλιστές, έδωσαν ζωή σε κάτι που μέχρι πριν 2 μήνες φάνταζε ακατόρθωτο.
Τα φώτα μπορεί να έσβησαν, οι μάσκες μπορεί να μπήκαν στα συρτάρια, αλλά οι όμορφες εικόνες που ζήσαμε θα είναι οδηγός για το μέλλον του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, με στόχο να γίνει θεσμός και ένα από τα κορυφαία της χώρας.
Η επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε την καρναβαλική παρέλαση, χειροκροτώντας τους καρναβαλιστές και όσους έλαβαν μέρος ενεργά σε αυτη.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων, τα καταστήματα που στήριξαν αλλά και συμμετείχαν στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, τους Djs που έντυσαν μουσικά την παρέλαση, τους παρουσιαστές που έδωσαν παλμό και ζωντάνια στην διοργάνωση, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τους Διασώστες, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, τους δημοτικούς υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με το γραφειοκρατικό κομμάτι, τους υπαλλήλους του εργοταξίου του Δήμου, τους υπαλλήλους καθαριότητας, τα ΜΜΕ για την όλη στήριξη τους, το Hotel Lidra για την προσφορά γεύματος στους τυμπανιστές, τα Λουτρα Πόζαρ, τον Δήμο Αλμωπίας που ήταν αρωγός και δίπλα μας κάθε στιγμή και προσωπικά τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου, ο οποίος κάθε φορά που το άρμα μας «κολλούσε», μας βοηθούσε να το ξεκολλήσουμε.
Τέλος, ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους 1.500 περίπου καρναβαλιστές (από συλλόγους, καταστήματα και διάφορους άλλους φορείς) που συμμετείχατε, ενεργά στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

Η με τιμή
Η επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.