Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Hμερίδα Εσπερινoύ ΕΠΑΛ Αριδαίας: ''Tυχερά παιχνίδια - Παιχνίδι ή Εθισμός;''Με χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), με θέμα: ¨Tυχερά παιχνίδια - Παιχνίδι ή Εθισμός;¨, η οποία είναι αφιερωμένη στα τυχερά παιχνίδια και την επίδρασή τους στις ζωές μας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00. , είτε δια ζώσης στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων είτε εξ αποστάσεως μέσω συνδέσμου Webex.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από εξειδικευμένους ομιλητές αναφορικά με τους κινδύνους των τυχερών παιχνιδιών, καθώς και τον τρόπο προστασίας του εαυτού μας και των αγαπημένων μας ανθρώπων.
Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις, ιδέες και εμπειρίες.

Σύνδεσμος Webex
https://minedu-secondary2.webex.com/meet/nmavrop
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.