Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρματα, καρναβαλιστές, party show και πολλές εκπλήξεις στο επιτυχημένο Καρναβάλι Πέλλας!!! (φωτο και βίντεο)



Με απόλυτη επιτυχία, με καρναβαλιστές, άρματα και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Καρναβάλι Πέλλας, κάνοντας έτσι την "επίσημη πρώτη" του εμφάνιση σε διοργάνωση του Μορφωτικού Περιβαλλοντικού Ομίλου "Η Αρχαία Πέλλα" και σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας.

Η παρέλαση των καρναβαλιστών -με τις ομάδες και τα άρματα- ξεκίνησε στις 5.00 το απόγευμα με εκκίνηση από το Δημοτικό Σχολείο και τερμάτισε στην πλατεία, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πέλλας.

Ακολούθησε το party- show στην πλατεία με χορό, διασκέδαση... Βραζιλιάνες και πολλές εκπλήξεις!

Το κοινό που τίμησε με την παρουσία του το Καρναβάλι Πέλλας καλωσόρισε η πρόεδρος του Μ.Π.Ο. "Η Αρχαία, Πέλλα" Θεοδώρα Τζάκρη.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης (απηύθυνε χαιρετισμό), η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, ο γ.γ. του δήμου Φίλιππος Μηλώσης, οι αντιδήμαρχοι Πέλλας- Πολιτισμού- Τουρισμού Ευφροσύνη Μερεμητσάκη, Οικονομικών Τζένη Δεντσίδου, Παιδείας -Πρόνοιας Θέμης Μάγγος, Καθαριότητας- Πρασίνου  Δημήτρης Δαμασκούδης, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Δαρδανελιώτη, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γρηγόρης Λιάτσος, ο πρόεδρος της κοινότητας Πέλλας Δημήτρης Μαρκόπουλος, τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α. karnp  





Φωτο Αντώνης Παπαδόπουλος "Συμβαίνει Τώρα''  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.