Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το μεγάλο ''μπαμ'' του Ιβάν Σαββίδη: Φτιάχνει προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στα Γιαννιτσά - Αγόρασε 150 στρέμματα!



Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης σε "διαδικτυακή συνάντησή" του χθες Κυριακή με το ΔΣ του ΠΑΟΚ. Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή των Γιαννιτσών και πριν το Πάσχα θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Για αυτό το θέμα μάλιστα θα υπάρξει συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικαστικές εκκρεμότητες, δεδομένου ότι το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ θα γίνει κοντά στην Παραλίμνη, πίσω από τις εγκαταστάσεις της πρώην Ελληνικής Υφαντουργίας Α.Ε. ("κίτρινο εργοστάσιο").

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς ο Σαββίδης τόνισε ότι η έκταση θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι ενοικιασμένη, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο Πασχαλιάτικο δώρο στους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο.

Ο Ιβάν Σαββίδης φιλοδοξεί να δημιουργήσει πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη, στα Γιαννιτσά, "το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλό μήνα να έχουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα, καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια χώρα που 364 μέρες μας λένε ψέματα, πρέπει την 365η να την γιορτάζουμε αναλόγως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σοφη επιλογη μιας και ο δρομος ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων.... θα σκοτωθει κοσμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.