Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Όμορφο θέαμα στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κ- 16 - Συμμετείχαν αθλητές από Γιαννιτσά και Αριδαία



Το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ξαναγέμισε με ζωντάνια και με την σφριγηλή θετική ενέργεια των εφήβων στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κ-16 του περασμένου Σαββάτου.
Εξακόσιοι αθλητές, τα νέα ταλέντα του κλασικού αθλητισμού, από Γιαννιτσά, Αριδαία, Νάουσα, Κατερίνη και Κιλκίς, πήραν μέρος στην  διοργάνωση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και τις αντοχές τους στα αγωνίσματα της επιλογής τους και προσέφεραν όμορφα θεάματα στους φίλους του κλασικού αθλητισμού.
Εκτός από τους αγώνες σφύρας που διεξήχθησαν στο γήπεδο Μανδρών, τα υπόλοιπα α-γωνίσματα δόθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς.
Από το ν. Κιλκίς έδωσαν και πάλι το δυναμικό τους ‘’παρών’’ οι αθλητές του ‘’Αίαντα’’ του ‘’Αλέξανδρου’’ του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών και της ‘’Αθλητικής Παιδείας’’ Αξιού-πολης.
Οι Διασυλλογικοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν με τη διοργανωτική σφραγίδα του Δήμου Κιλκίς και της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι επόμενες μεγάλες αθλητικές συναντήσεις – ορόσημα στον κλασικό αθλητισμό, που προ-γραμματίζονται στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, είναι το Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων το διήμερο 25 – 26 Μαϊου και οι Αγώνες Στίβου, ενταγμένοι στα ‘’Ελευθέρια’’, την 1η Ιουνίου. 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.