Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από την Καρυώτισσα η 20χρονη αλλοδαπή που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Βέροια - Στην Αλβανία η κηδεία



Στην Καρυώτισσα του δήμου Πέλλας μαζί με τους γονείς της και τα αδέλφια της διέμενε τα τελευταία 18 και πλέον χρόνια η 20χρονη από την Αλβανία που τραυματίσθηκε θανάσιμα σε τροχαίο το πρωί της Δευτέρας στην Βέροια. 
Όλη η οικογένεια είναι εργάτες γης και η άτυχη νεαρή κοπέλα σπούδαζε νοσηλευτική και είχε πάει να επισκεφθεί την θεία της που διέμενε στο χωριό Πατρίδα Ημαθίας, όταν και συνέβη το τραγικό δυστύχημα.  

Την Τετάρτη οι κηδείες
Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί την Τετάρτη με τις κηδείες των δύο γυναικών, οι οποίες σκοτώθηκαν περιμένοντας το λεωφορείο σε στάση στο χωριό Πατρίδα Βέροιας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τις παρέσυρε.
Η κηδεία της 68χρονης θα γίνει στις 11:30 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πατρίδα, ενώ η σορός της νεαρής κοπέλας από την Καρυώτισσα αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στον τόπο καταγωγής της, την Αλβανία, προκειμένου να ταφεί την Τετάρτη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.