Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντική διάκριση του μαθητή Αναστάσιου-Νεκτάριου Γκιώση του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας!


Σημαντική διάκριση πέτυχε ο μαθητής της Γ’ τάξης του σχολείου μας Αναστάσιος-Νεκτάριος Γκιώσης στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας, καταλαμβάνοντας την 4η θέση! Οι 27 πρώτοι μαθητές της κατάταξης λαμβάνουν Έπαινο και συνεχίζουν στη Β’ φάση του διαγωνισμού.

Η Α’ φάση του 20ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Βιολογίας πραγματοποιήθηκε στις 10-2-2024, σε 87 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή 3.000 και πλέον μαθητών/τριών. Στο 2ο ΓΕΛ Έδεσσας λειτούργησε το ένα από τα δύο Εξεταστικά Κέντρα της Π.Ε. Πέλλας.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας συγχαίρουν θερμά τον μαθητή Αναστάσιο-Νεκτάριο Γκιώση για την υψηλή του επίδοση στον διαγωνισμό και του εύχονται καλή επιτυχία στην επόμενη φάση! Συγχαρητήρια αξίζουν και στην καθηγήτρια Βιολογίας του σχολείου κ. Δέσποινα Ρυσάφη για την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ "ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΤΟΜΑΖΙΔΗΣ"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια!!! Αυτά είναι πραγματικά επιτεύγματα και όχι οι προβολές στο τικ τοκ! Οι μαθητές που παλεύουν μόνοι τους στους διαγωνισμούς αξίχουν τον μεγαλύτερο έπαινο και σημαίνει ότι αναζητούν τη γωνώση από μόνοι τους. Θυμάμαι την εποχή που ήμουν λύκειο είχαμε κάποια που μπήκε στην εθνική ομάδα αστρονομίας, ένα παιδί που έφτασε στους πρώτους 10 στον πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής και κάποια που πέρασε στον αρχιμήδη. Ελπίζω το παιδί να το χρησιμοποιήσει στο βιογραφικό του για μια υποτροφία στην ελλάδα ή για πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια και τώρα που η γνώση απαξιώνεται τέτοια πράγματα είναι ενθαρρυντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.