Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πειραιάς: Κτίριο κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι – Ένας 31χρονος Ειδικός Φρουρός νεκρός και τρεις τραυματίες



Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική στον Πειραιά μετά από κατάρρευση κτιρίου —το πρωί της Τρίτης (16/4)— εντός του οποίου γίνονταν εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο ηλικίας 31 ετών ανασύρθηκε νεκρό, ενώ υπάρχουν και τρεις ελαφρά τραυματίες. Επιπλέον ένα άτομο έχει εγκλωβιστεί στην καμπίνα φορτηγού οχήματος, ωστόσο έχει τις αισθήσεις του και μπορεί να επικοινωνήσει με τους πυροσβέστες.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο νεαρός που έχασε τη ζωή του ήταν ειδικός φρουρός που και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.
Ωστόσο, εργαζόταν και ως οδηγός φορτηγού προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά του. Ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν εντός του φορτηγού την ώρα που έπεσε ο τοίχος και τον καταπλάκωσε. 

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Το κτίριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας που βοηθούσε στις εργασίες προφανώς για να ενισχύσει τον πενιχρό μισθό του νεκρός. Αξιοπρεπής προφανώς και μη ενταγμένος στα μαφιόζικα κυκλώματα που λυμαίνονται την χώρα και την αστυνομία. Ακόμη ένα εργατικό δυστύχημα. Πέρυσι 179 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους στους χώρους εργασίας. Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στο χρήμα. Αυτοί είναι με τα φράγκα τους εμείς με τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.