Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υψηλές και σήμερα οι θερμοκρασίες στη βόρεια Ελλάδα – Κοντά στους 31,2 °C στα Γιαννιτσά



Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν και την Κυριακή 14/04 με τη μέγιστη τιμή της να πλησιάζει τους 32 °C στη Σίνδο.

Πιο συγκεκριμένα ο μετεωρολογικός σταθμός του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στα Τρίκαλα κατέγραψε μέγιστη θερμοκρασία ίση με 31.8 °C. Ακολούθησε η Σίνδος (31.5 °C) το Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας (31.4 °C).

Τα Γιαννιτσά βρέθηκαν στην 5η θέση με 31,2 °C. 

Στον παραπάνω πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες το μεσημέρι της Κυριακής 14/04.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για 0.2 βαθμούς Κελσίου χάσαμε το χάλκινο από το Παλιό Σκυλίτσι. Με υπερπροσπάθεια το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα ξαναβρεθούμε στο βάθρο. Τώρα που βάλαμε και πλαστικό τάπητα στο πολύκεντρο νομίζω ότι θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία και μπορούμε να χτυπήσουμε και χρυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.