Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που κέρδισε 4-0 τον Άρη Νησίου



Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024 αναδείχθηκε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που κέρδισε πριν από λίγη ώρα στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών τον Άρη Νησίου με σκορ 4-0.
Tα γκολ για τους Κυπελλούχους πέτυχαν: Πλατσιώτας, Τζήμας, Γιαλαμούδης και Ξανθόπουλος








 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δίκαιη νίκη για την Κρύα Βρύση. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα επικράτησε εύκολα και κατέκτησε άξια το 🏆. Δεν έλειψαν όμως και οι παραφωνίες. Μία μικρή από αυτές ηταν η επιλογή βάσει κιλών των βοηθών διαιτητή. Μία μεγάλη από αυτές η παρουσία εντός αγωνιστικού χώρου της κόρης του προέδρου της ΕΠΣ. Κανένας δεν κατάλαβε το νόημα της αδικαιολόγητης αυτής προκλητικής πράξης. Ίσως καβαλησατε αποτομα το καλάμι κ. Αντωνίου και δικαιώνετε τον Αλέξη Κούγια για όσα λέει για το πρόσωπο σας διαχρονικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:52 σε πείραξαν ακόμη κ οι βοηθοί που παρεπιπτοντως ήταν άψογοι,εως κ η κόρη του προέδρου,έπρεπε ως σε ρωτήσουν γιατί η ενέργεια σου είναι άκρως αρνητική έως τραγική,πες μια καλή κουβέντα για την οργάνωση,τον αγώνα,μη τόσο μιζέρια!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Ρε αργοστροφε 2'26 αφησε το Θεό στην ησυχία του γιατί εσυ είσαι δούλος του Αντωνίου. Την κριτική μου για τον αγώνα την έκανα αλλά που να βρεις μυαλό να την καταλάβεις. Πονάει ο ποπός σου για τον πρόεδρο της ΕΠΣ και το σόι του; Φτάνει το γλυψιμο γιατί μας κόλλησες σιρόπια. Όσο για τους βοηθούς πρέπει να βρισκόσουν σε αλλο γήπεδο 'η να κοιμόσουν σπίτι σου. Ποιοί ηταν άψογοι; Αυτοί που δεν μπορούσαν να τρέξουν 10 μέτρα και ήλεγχαν τις τελικές γραμμές και τα οφσάιντ από το κέντρο; Άντε να σε δει κτηνίατρος, τρέξε πίσω από την κόρη του αλλά μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το όνομα του Πανάγαθου...

      Διαγραφή
    3. Κ ποιος είσαι εσυ που θα κρίνεις έναν άνθρωπο-ους ρε πολύξερε,οι εκλογές είναι κοντά κατέβα εσυ εφοσον σε χαλάει ο Αντώνιου,κ μάθε να μιλάς όμορφα,κανείς δεν σε μείωσε,προσβάλεις ανθρώπους έτσι όπως μιλάς,όσο για τον θεό κ μόνο που μίλησες έτσι δείχνεις το επίπεδο σου!

      Διαγραφή
  2. Ρε κατσικοποδαρε Τσεπκεντζη τι πήγες να κάνεις εκεί να κάψεις τον Άρη; Κάτσε στην Έδεσσα που σε ανέχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.