Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε ένα 4χρονο παιδί στο Ελευθεροχώρι - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο



Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα παιδί 4 ετών από τα Γιαννιτσά, το οποίο δέχτηκε επίθεση από σκύλο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών, όταν ένας πρώην δεσποζόμενος σκύλος επιτέθηκε στο παιδί και προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι του.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" της Θεσσαλονίκης όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα με ράμματα στο κεφάλι, εκτός κινδύνου.

Το σκυλί αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος μετακόμισε πριν 3 χρόνια από τα Γιαννιτσά και το άφησε ελεύθερο. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο παππούς του παιδιού που τραυματίστηκε το τάιζε έξω από την οικία του, στο Ελευθεροχώρι. 

Κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πέλλας, οι υπάλληλοι της οποίας, σε συνεργασία με εθελοντές, εντόπισαν και συγκεκριμένο σκυλί και το μετέφεραν σε κτηνιατρείο των Γιαννιτσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδέποτε έγινε στο Δήμο Πέλλας κάποια καταγγελία σχετική με το συγκεκριμένο ζώο, το οποίο, όπως προαναφέραμε φρόντιζε ο παππούς του παιδιού.

Στο μεταξύ οι συγγενείς του παιδιού μετέβησαν σήμερα στον Εισαγγελέα Γιαννιτσών και κατήγγειλαν το γεγονός.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Στους Γαλαταδες να δείτε τι γίνεται....που γεννοβολαν κάθε τόσο αδεστα θηλυκά και γίνεται χαμός....Οι φιλοζωικες που είναι? Ο Δήμος που είναι να δει τα χάλια αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνετε καταγγελίες τόσο στην αστυνομία όσο και στην δημοτική αστυνομία όταν βλέπετε κακοποίηση η εγκαταληψη ζώου .ο Έλληνας μόνο με πρόστιμα τα καταλαβαίνει .κρίμα είναι και τα ζωντανά κρίμα είναι και τα παιδιά κανένα από τα δύο δεν φταίει

      Διαγραφή
  2. καταλήξαμε να ΄γίνεται ανταγωνισμός που ειναι πιο άγρια τα αδέσποτα.
    Υγ. που βρίσκεται συμπολίτες τόσο υπομονή και χρόνο για αδέσποτα? Έχετε οικογένεια? μαγειρεύεται καθημερινά? ασχολείστε με τα παιδια σας? ασχολείστε με τους γονείς σας ? Και προλαβαίνετε και αδέσποτα? Πρέπει να είστε πολύ πλούσιοι *σε λεφτά ή αφέλεια (αφασία) δε ξέρω σε τι όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει να κάνει με το χρόνο και τις προτεραιότητες έχει να κάνει με την ανθρωπιά .εμένα από την άλλη μου κάνει εντύπωση πως εσύ μπορείς έτσι απλά να γυρνάς το κεφάλι και να μην αχολησε με τα ζωντανά που υποφέρουν στους δρόμους και δεν φταίνε και σε τίποτα .από άνθρωπο βρέθηκαν αδέσποτα δεν κατέβηκαν από τα βουνά .

      Διαγραφή
    2. που βρίσκεις χρόνο να ασχολείσε με τα ζωντανά αδερφέ? παιδιά? γονείς ? δουλεια? τα έλυσες αυτά και έφτασες στα αδέσποτα ? Λοιπόν ?

      Διαγραφή
    3. Πατέρας 3 παιδιών αδερφέ τρέχω και δεν προλαβαίνω.ολοι έτσι είμαστε .αλλά τα ζωντανά τι με φταίνε ? Αν θες έχεις χρόνο μην τα ταιζεις και μην ασχολείσαι αλλά μην τα ενοχλείς και μην τα χτυπας.επιθετικα από μόνα τους δεν έγιναν.οπωε και αδέσποτα επίσης .άνθρωπος είναι πίσω από όλα.

      Διαγραφή
  3. Σε όλα τα χωριά το ίδιο πρόβλημα. Στο ΡΙΖΟ έξω από το Δημοτικό Σχολείο ολόκληρο κοπάδι. Γιατί οι φιλόζωοι δεν έχουν παιδιά να νοιαστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς ότι φιλοζωος ευθύνεται για τα αδέσποτα? Μάλλον το αντίθετο.ολα τα αδέσποτα από κάπου ήρθαν κάποιος τα παράτησε επειδή γερασαν κάποιος τα βαρέθηκε κάποιος ξεφωρτοθηκε κάποια γεννα .μάντεψε ..σίγουρα όχι κάποιος φιλοζωος

      Διαγραφή
    2. Να πάρουν μέσα στα σπίτια τους και όχι να αφηνουνεδω και εκεί σκυλοτροφες γατοτροφες. Όλα τα πεζοδρόμια στο ΡΙΖΟ έχουν γεμίσει ακαθαρσίες. Να βγουν και να τα μαζέψουν. Όχι μόνο να τς ταιζουν .

      Διαγραφή
    3. Να πάρουν μέσα στα σπίτια τους τα αδέσποτα για τα οποία ευθύνονται άλλοι? Για κουνά το κεφάλι σου λίγο .τα παίζουν και καλά κάνουν Η παροχή τροφής, νερού και ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες επιτρέπεται βάση νόμου .

      Διαγραφή
  4. Φυσικά και δεν φύτρωσαν τα αδέσποτα, κάποιος ευθύνεται, ποια όμως η ευθύνη των Δήμων; Ειδικά στην Αλμωπία, άφαντος.... Στο δικό μου χωριό το πρόβλημα είναι τα δεσποζόμενα.... Καλό, ε;;;; Τα αμολάνε όλοι το πρωί, τα μαζεύουν αργά την νύχτα.... γυρνάνε όλες τις αυλές, τα κάνουν παντού και μονίμως πρέπει να καθαρίζουμε λες και έχουμε κάνει κάποιο τάμα.... από γάβγισμα και φασαρία, άλλο πράμα... τρέχουν μπουλούκι πάνω κάτω, ούτε μεσημέρι έχουμε ησυχία ούτε βράδυ. Πρέπει να πάει εντακάμιση δώδεκα τα μεσάνυχτα για να ηρεμήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκυλιά τι φταίνε ? Να μιλήσετε στους ιδιοκτήτες αυτοι είναι οι υπαίτιοι.

      Διαγραφή
  5. Να δείτε στις Αμπελειες τι γίνεται.εκει πίσω από τη ταβέρνα.περναει κόσμος και θα δαγκώσει κανέναν άνθρωπο ειδικά παιδιά που περνάνε συνέχεια εκεί.Ολοι έχουν παράπονα αλλά κανείς δεν μιλάει.Ελεος πια.Μαζεψτε τα .Δήμαρχε κάνε κάτι επιτέλους εκεί στις Αμπελειες.Ειναι πολλά σκυλιά και τα ταιζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και στην Αλμωπία έχει ξεφύγει η κατάσταση...όταν ήρθε ο ψηλός με το ξυρισμένο κεφάλι...βρήκε και τον σγουρομάλλη Καραφώτη κι έγινε κίνημα!!!! Να και οι χωρισμένες μ ένα σκυλάκι στο καπάκι!! Κλείσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάντε κάτι ρε θα μας φάνε ,κάντε κάτι παντού αδέσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε να κάνετε κάτι να πάτε να πιάσετε αυτούς που τα παρατάνε.τα σκυλιά δεν φταίνε σε τίποτα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.