Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Εδεσσαϊκός 76-68


Στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά διεξήχθη η ρεβάνς για της θέσεις κατάταξης (5-6) ανάμεσα στους Ικαρους Γιαννιτσών εναντίον του Εδεσσαϊκού , όπου βρήκε νικητή την ομάδα από τα Γιαννιτσά με τελικό σκορ 76-68. Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες "μπαίνουν" με διάθεση για μπάσκετ, με τους Ικάρους να προηγούνται με το τέλος της περιόδου (22-18). Δεύτερη περίοδος και οι Ίκαροι με σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση, διευρύνουν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει από την πρώτη περίοδο και με το τέλος του ημιχρόνου, προηγούνται με 13 πόντους διαφορά (41-28).. Τρίτο δεκάλεπτο και η ομάδα από τα Γιαννιτσά συνεχίζει με ..."πατημένο" το γκάζι και μεγεθύνει την διαφορά στους 19 πόντους (60-41). Τέταρτη και τελευταία περίοδος του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι βγάζουν αντίδραση και ροκανίζουν την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό με αποτέλεσμα να καταλάβουν την 5η θέση (71-60 υπέρ του Εδεσσαϊκού, το πρώτο παιχνίδι της σειράς) παρά την τελική τους ήττα με 76-68. Οι Ίκαροι Γιαννιτσων καταλαμβάνουν την 6η θέση στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Εμμανουηλίδης 3, Κυριακίδης, Καραχισαριδης Α. 9(1), Καραχισαριδης Γ. 7, Καρακόλης 3, Μπογδάνης 7, Ρεμπελος 10, Λαγός 23(4), Μπαγιωκας 14(1), Στανιτσιδης 

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.