Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ευαγγελία Φράγκου του ΝΟ Γιαννιτσών ανάμεσα στους κορυφαίους κωπηλάτες που βράβευσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή



Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου οι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στα διεθνή πρωταθλήματα για το έτος 2023.
Ανάμεσα στους κορυφαίους κωπηλάτες είναι και η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Ευαγγελία Φράγκου, η οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στο Σκιφ Γυναικών.
Η Ευαγγελία Φράγκου για ακόμη μια χρονιά τιμήθηκε ανάμεσα στους συναθλητές της της Εθνικης Ομάδας Κωπηλασίας για μία ακόμη παγκόσμια διάκριση και συνεχίζει να συμμετέχει στις διεθνείς διοργανώσεις για το 2024 με τα ελληνικά κουπιά και κάνοντας την προετοιμασία της για ανάλογες επιτυχίες.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει την αθλήτρια του και εύχεται οι κόποι της και τα όνειρα της να πραγματοποιηθουν με ανάλογες διακρίσεις για το 2024 αλλά και με μια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

ΝΟ Γιαννιτσών



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.