Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξύλο στη Βουλή: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο



Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών) έριξε μπουνιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο. Ο κ. Γραμμένος δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.
Νωρίτερα, είχαν ανέβει οι τόνοι στη βουλή, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου,  έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου. Επικράτησε ένταση και μόλις βγήκαν από την Ολομέλεια, ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μπουνιά από τον βουλευτή Φλώρο.
Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο κ. Φλώρος έχει συλληφθεί με βάση το αυτόφωρο ή αν έχει διαφύγει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται προπηλακισμός και επίθεση σε βάρος βουλευτή εντός του Κοινοβουλίου.
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας θα ζητήσει την ανώτερη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, δηλαδή την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο για 15 ημέρες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αποβολή για 15 μέρες... αφήστε τις ποινές-χάδι και υιοθετήστε ουσιαστική τιμωρία όπως δια βίου αποβολή άρση ασυλία και άμεση εκδίκαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.