Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ημερίδα - Ενημέρωση για την πρόληψη της καρδιακής ανεπάρκειας (βίντεο)Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας. 
Στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής εβδομάδας ενημέρωσης για την πρόληψη της  καρδιακής ανεπάρκειας η ομάδα εργασίας για την καρδιακή ανεπάρκεια της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Έδεσσα αυτή την ημερίδα, όπου ενημερώθηκε το κοινό από την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας, με υπεύθυνο τον ιατρό καρδιολόγο, Διδάκτωρ του ΑΠΘ και Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Έδεσσας, Ιωσήφ Καραντουμάνη, Την παρουσίαση στην ημερίδα έκανε ο Διευθυντής Καρδιολογίας του Νοσοκομείου Έδεσσας και  Επιστημονικά Υπεύθυνος της Καρδιολογικής Κλινικής, Κώστας Οικονόμου. 
Οι παρουσιάσεις έγιναν από τους:
-Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη Επικουρικό Ιατρό Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Νοσοκομείου Εδεσσσας ο οποίος μίλησε για την Αιτιολογία, Διάγνωση και Πρόληψη της Καρδιακής Ανεπάρκειας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και από τον
-Ιωσήφ  Καραντουμάνη Καρδιολόγο Διδάκτωρ ΑΠΘ Διευθυντή Καρδιολογίας Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Εδεσσας ο οποίος μίλησε για την Θεραπεία και Πρόληψη της Απορρύθμισης της Καρδιακής Ανεπάρκειας.
Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 από ώρες 9:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, δωρεάν στο κοινό, Προληπτικοί Έλεγχοι (Ιατρικές εξετάσεις), ηλεκτροκαρδιογράφηματα, Εργαστηριακοί έλεγχοι (NTproBNP) και Υπερηχογραφήματα καρδιάς όπου ήταν απαραίτητο.
Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ώρα 12:30, στον χώρο συνεδριάσεων του Νοσοκομείου Έδεσσας θα γίνει ενημέρωση για την Καρδιακή Ανεπάρκεια αποκλειστικά στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Έδεσσας.
Το βίντεο από Costas D. Videos:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.