Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η μεγάλη συναυλία με το εμβληματικό «Άξιον Εστί» στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (βίντεο)



"Μάγεψε" το κοινό η συναυλία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών με το μνημειώδες έργο "Άξιον εστί", στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό κέντρο.
Ο σπουδαίος  ερμηνευτής Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, ο βαρύτονος Αθανάσιος Μπατάλας, ο ποιητής και κοινωνιολόγος Ιωάννης Αρκέτος στο ρόλο του αφηγητή, τα σύνολα του Ωδείου, Μικτή & Νεανική Χορωδία, όπως και η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής  και ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης, που συμμετείχαν στη συναυλία, ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν το πολυπληθές κοινό από την ευρύτερη περιοχή που καταχειροκρότησε την παράσταση, της οποίας την επιμέλεια είχε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Δρ. Γιάννης Ανδρόνογλου.
Τους ‘’τυχερούς’’ που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην καταπληκτική συναυλία καλωσόρισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου. Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Ευφροσύνη Μερεμητσάκη και ο Δήμαρχος Πέλλας Ευστάθιος Φουντουκίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξήρε την προσφορά του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου που, όπως τόνισε, επιτελεί σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο και παρουσιάζει συναυλίες με ιστορικό και μουσικό βάθος όπως η σημερινή. 
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν βραβεία σε μαθητές του Ωδείου.  

axionesti
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.