Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός Ταμείου Ανάκαμψης το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας- Καϊμακτσαλάν;Την Κυριακή 31 Μαρτίου «έκλεισε» η ευκαιρία επένδυσης σε χιονοδρομικά κέντρα και ορειβατικές εγκαταστάσεις.

Όπως είχαμε ενημερωθεί με προηγούμενες ανακοινώσεις η πρόταση της ΕΤΑΔ για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης του Χιονοδρομικού Κέντρου της Πέλλας αφορούσε έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του.

Επιλέξιμα ήταν τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας με ανώτατο προϋπολογισμό επενδύσεων τα 10 εκατ. ευρώ.

Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο ευνοϊκές για την Πέλλα καθώς το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού ήταν χαμηλά στην λίστα (8η θέση) από το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης και έτσι φαίνεται ότι δεν εντάχθηκε ποτέ. 

Υπενθυμίζουμε ότι «άδειασε η κλεψύδρα» για τις αιτήσεις ένταξης σε προγράμματα επένδυσης σε επιχειρήσεις χειμερινού και εναλλακτικού τουρισμού, όπως είναι τα χιονοδρομικά κέντρα και τα ορειβατικά καταφύγια, με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Και τούτο, διότι την Κυριακή 31 Μαρτίου έληξε η προθεσμία αίτησης με την παράλληλη κατάθεση των εν λόγω επενδυτικών σχεδίων προς αξιολόγηση και έγκριση.

Θα επανέλθουμε...

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 comments:

 1. Να επανέλθετε, γιατί;
  Μήπως υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι;
  Τοπικοί και Περιφερειακοί άρχοντες, ωσεί παρόντες.
  Βουλευτάδες κ.λ.π ικανότατοι...........
  Το αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο και η Πέλλα ουραγός στα πάντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον νομό μας . 41% βλέπεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σβήνει η Πέλλα από το χάρτη. Καλό Πάσχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πού είναι ο Αντιπερειάρχης ;
  Ξέχασα. Αν δεν έχει φωτο................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Περιμένει η Πέλλα να χρηματοδοτηθεί το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν από το Ταμείο Ανάκαμψης όταν ο φορέας διαχείρισης, η ΕΤΑΔ ΑΕ, λειτουργούσε για τη χιονοδρομική περίοδο 2023-2024 το χιονοδρομικό χωρίς σύμβαση για την τεχνική υποστήριξη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.