Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας: Παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών της Κ. Μακεδονίας στις προκριματικές εκλογές



Με μια ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιεί εκλογές για την επιλογή του νικηφόρου ευρωψηφοδελτίου των εκλογών του Ιουνίου. Μέλη και στελέχη, προσωπικότητες από κάθε επαγγελματικό χώρο δίνουν το παρόν σε αυτή την γιορτή της αλλαγής. Στην γιορτή της ενωμένης και ισχυρής Ευρώπης. 

Την Παρασκευή 12/04/2024 και ώρα 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας (περιοχή Βαρόσι), η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Πέλλας, σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Μελών του νομού, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Κεντρικής Μακεδονίας που διεκδικούν, στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 14/4/2024, τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, τον ερχόμενο Ιούνιο του 2024.

Η παρουσία όλων μας, μελών και φίλων στην εκδήλωση είναι πολύ σημαντική.

Για τις εσωκομματικές τις Κυριακής θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Ψηφίζουμε είτε στις κάλπες που θα στηθούν, είτε στην πλατφόρμα του isyriza. Και δίνουμε και πάλι ισχυρή φωνή στην Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη. 

Από το γραφείο τύπου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Υποψήφιος ο ξάδελφος του Τσίπρα να τον χαίρεστε..είπε τις ζημιές που κάνουν τα παιδιά στα σχολεία να μην τα πληρώνουν οι γονείς αλλά όλοι εμείς ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ 🥒🥒ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ📉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι συκοφαντείς φίλε μου? εδω καταρρέει η κυβέρνηση κι εσυ ασχολείσε με τον αδερφό του πρώην? δεν περνάνε αυτά.Πέστε ποιος πάει φυλακή για τα Τέμπη τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΑ@@ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ .... Στην ερώτηση του δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή , «όταν το παιδί μου σπάει τρία τζάμια και δύο θρανία, είναι σωστό να είμαι υποχρεωμένος να το πληρώνω εγώ ο γονιός;» o υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα αυτό. Μέχρι τώρα ποιος τα πλήρωνε; Nα συνεχίσουμε να τα πληρώνουμε όλοι μας. Αυτή η αντίληψη περί ατομικής ευθύνης, δεν πρόκειται να λύσει απολύτως τίποτα. Τις καλύπτει η ελληνική κοινωνία και το κράτος. Αυτό είναι το σωστό να γίνει».

      Διαγραφή
    2. 2:09 μ.μ. με όλο το συμπάθιο η παιδάκι 12 χρονών είσαι, η κομματόσκυλο, η παππούς με Αλτσχάιμερ... άκου καταρρέει η κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. το ΝΑΤΟ είναι "ιερή αμυντική συμμαχία". Ρε άιντε από δω με το αμερικανόθρεφτο φυτεμένο από την πρεσβεία σούργελο. Τελικά τα κατεχόμενα της Κύπρου τί ακριβώς είναι πρόεδρε της ριζοσπαστικής αριστεράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τα εθνικά θέματα θα μιλήσετε καθόλου; Σε τί ακριβώς διαφέρετε από τη ΝΔ που τα ξεπουλάει όλα στους τούρκους; Σήμερα μόλις βγήκαν οι τούρκοι και αμφισβήτησαν την δικαιοδοσία της Ελλάδας να ασκεί περιβαλλοντική πολιτική στη Μήλο και στα Κύθηρα. Και απάντησε το υπΕΞ: 'να μην πολιτικοποιεί η Τουρκία περιβαλλοντικά ζητήματα'.
    Είναι αυτή απάντηση όταν ο εχθρός σου αμφισβητεί τη δυνατότητα άσκησης κυριαρχίας στο Αιγαίο;
    Εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα υποτίθεται κόμμα της πατριωτικής αριστεράς, τί διαφορετικό θα λέγατε;
    Θα μιλήσετε ποτέ για τα εθνικά ζητήματα; Αλλά και εσείς ότι σας πούνε οι απέξω κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα εθνικά θέματα θα βγάλετε καμιά αντίδραση;
    Παζαρεύουν το μισό Αιγαίο ενώ η Κύπρος έχει αφεθεί στην τύχη της.
    Στη Βόρειο Ήπειρο, το ζήτημα υφαρπαγής των ελληνικών περιουσιών ούτε κάν συζητείται και ο Ράμα κρατά φυλακισμένο τον Μπελέρη, εξυπηρετώντας τούρκικα συμφέροντα.
    Θα αρθρώσετε λόγο για αυτά τα θέματα, τα οποία είναι θαμμένα από τα συστημικά ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια από όλους εμάς που τρέχουμε να ψηφίσουμε ξέρουμε πόσες φορές έχουν πάρει τον λόγο Έλληνες ευρωβουλευτές και τις θέσεις τους; Όχι ότι ξέρουμε για το κοινοβούλιο μας. Για αυτό σαν χώρα σε όλους τους πίνακες είμαστε στις πρώτες θέσεις των αρνητικών χαρακτηριστικών και στις τελευταίες των θετικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάθετε πρώτα το ποιόν του μπελερη τι έχει κάνει και μετά να μιλάτε Σόδομα και Γόμορρα.ολοι γνωρίζουν.αλλα δεν μιλάνε έτσι τουσ συμφέρει απο όλα τα κόμματα.θελετε και ψήφους τα μεζές μου θα πάρετε όλοι.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.